Sutul lui Maradona
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sutul lui Maradona
Fara cuvinte : http://www.istoriafotbalului.com/sutul-lui-maradona/
!

Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !
-
- senior
Re: Sutul lui Maradona
Adica??? Ti se pare un sut extraordinar la varsta asta dar la valoarea pe care a avut-o ?

Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!
Despre un altfel de om nu pot sa am decat un respect deosebit , un super fotbalist care cred ca a fost si ramane number one !!Cucu Ionel scrie:Adica??? Ti se pare un sut extraordinar la varsta asta dar la valoarea pe care a avut-o ?![]()
Maradona nu mai este de mult no.1 , Messi e cu 2 clase peste el chiar daca la nationala nu afacut mare lucru dar urmeaza, nu sunt fan Messi poate mai mult imi place C.Ronaldo ca profil, dar Messi este de pe alta planeta!!!smg scrie:Despre un altfel de om nu pot sa am decat un respect deosebit , un super fotbalist care cred ca a fost si ramane number one !!Cucu Ionel scrie:Adica??? Ti se pare un sut extraordinar la varsta asta dar la valoarea pe care a avut-o ?![]()
@cipic respectele mele pt MESSI dar prima dragoste nu se uita niciodata!
...ma baieti , ce tot elogiati acolo ?
...de Edison (Edson) Arantes do Nascimento ati auzit ?

-
- veteran
Ce tot vorbiti acolo ? N-ati auzit de Ion Parcalab, 'sageata Carpatilor "? Care daca venea treaz la stadionul din Stefan cel Mare pleca cu mingea de pe linia de fund si se oprea la Muzeul Antipa ?old_radu scrie:...ma baieti , ce tot elogiati acolo ?
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.
...adica , "Sageata Carpatilor" ?

Maradona prea a avut o viata extra sportiva (droguri,femei etc) si mie nu imi plac oamenii astia care le da Dumnezeu talent cu carul si noroc mai ales si ei isi bat joc si se mai cred si mari zei, poate mai repede il vad mare stea pe Van Basten, Cruiff, Beckenbauer oameni care nu si-au batut joc de carierele lor, la fel cum este acum Messi si C. Ronaldo jucatori care nu prea auzi escapade extra sportive!!! Eu il compar pe Maradona cu Mutu, bine.... la prostie, i-a dat Dumnezeu si si-a batut joc, la fel cum sunt si taranusii astia care vin din provincie pe la Steaua, Dinamo, Rapid si imediat sunt atrasi de viata de noapte din Bucuresti vezi cazul Tanase. Costea, Gabi Matei s.a.m.d. niste idioti!!!