Sustineti "Let's Do It, Romania!"

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

silu
utilizator constant
utilizator constant

Sustineti "Let's Do It, Romania!"

Mesaj de silu » 19 Aug 2011, 08:41

Salut dragi voluntari!
Anul trecut proiectul "Let's Do It, Romania!" a reusit sa scoata peste 200 000 de voluntari la curatenie in toata tara! Dacă ar fi să calculăm contribuÈ›ia voluntarilor la proiect, aceasta ar acoperi 92,64% din totalul fondurilor atrase, ceea ce dovedeste caracterul unic al proiectului “Let’s Do It, Romania!â€

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 25 Aug 2011, 13:06

Dragi voluntari,

Echipa locala de organizare anunta pentru sambata, 27. August 2011,
incepand cu ora 9:00, o noua actiune de cartare organizata care se adreseaza atat detinatorilor de autoturisme, cat si biciclistilor (amatori sau profesionisti) !

In functie de disponibilitatea dumneavoastra, va asteptam in urmatoarele locatii:
în Cluj Napoca: Parcarea Polus Center
în Turda: parcarea din sensul giratoriu de lângă fabrica de bere

In cazul in care nu dispuneti de un aparat GPS, organizatorii va pot asigura un astfel de dispozitiv.

In situatia in care nu puteti ajunge, aveti posibilitatea de a va implica individual in acest proces in orice zi doriti, pana la sfarsitul lunii August, urmand instructiunile de pe site-ul www.letsdoitromania.ro

Prin inscrierea pe site, ati devenit parte a proiectului “Let’s Do It, Romania!â€

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 25 Aug 2011, 14:01

fost si anul trecut, mergem si anul asta :D
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 01 Sep 2011, 17:47

-- Dragi voluntari,

Echipa locala de organizare anunta pentru sambata, 3.Septembrie 2011,
incepand cu ora 9:00, o noua actiune de cartare organizata care se adreseaza atat detinatorilor de autoturisme, cat si biciclistilor (amatori sau profesionisti) !

In functie de disponibilitatea dumneavoastra, va asteptam in urmatoarele locatii:
în Cluj Napoca: Parcarea Polus Center
în Turda: parcarea din sensul giratoriu de lângă fabrica de bere

In cazul in care nu dispuneti de un aparat GPS, organizatorii va pot asigura un astfel de dispozitiv.

In situatia in care nu puteti ajunge, aveti posibilitatea de a va implica individual in acest proces in orice zi doriti, pana la sfarsitul lunii August, urmand instructiunile de pe site-ul www.letsdoitromania.ro

Prin inscrierea pe site, ati devenit parte a proiectului “Let’s Do It, Romania!â€

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 01 Sep 2011, 19:11

felicitari pt o astfel de initiativa! sper sa atraga cat mai multa publicitate si cati mai multi bivoli sa ingurgiteze si sa digere mesajul.pot spune ca si eu am facut ceva pt a face romania cat mai curata si anume m-am carat de acolo :D
la cat mai multe actiuni de genul! sora mea participa in fiecare an la plantarea de pomi in jud timis dar de anul viitor se pierde un membru pt ca imi urmeaza exemplul
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 20 Sep 2011, 19:46

Buletin de Stiri Let''s Do It, Romania!

Dragul sau draga noastra,

Sambata este 24 septembrie! Ziua cea mare, in care vom face curatenie in toata tara, intr-o singura zi! Ne bucuram ca esti alaturi de noi si vrem sa-ti multumim pentru ca si tu crezi intr-o Romanie mai curata!

Si inca ceva: daca mai ai prieteni care nu sunt convinsi inca, mai fa o incercare! E foarte posibil sa fie molipsiti de entuziasmul tau si sa te surprinda chiar si pe tine! :)

Let`s Do It, Romania!

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 23 Sep 2011, 10:41

"No, hai ş-om strânge gozu!"

#Data: sâmbătă, 24 septembrie, ora 8:00
#Locul: Parcare Iulius Mall

silu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de silu » 30 Sep 2011, 11:56

No, am facut-o iar!

Dragi voluntari,

Ziua de 24 Septembrie a fost o zi care ne-a dat fiecaruia dintre noi speranta. Lucrurile se pot schimba in Romania, iar voi ati fost dovada vie a acestui lucru.
In Romania inca mai sunt oameni care cred, vor si actioneaza. V-am cunoscut sambata.
Astfel, potrivit rezultatelor preliminare, la curatenia din 24 Septembrie au participat 8 500 de clujeni care, harnici tare, au adunat aproximativ 30 000 de saci cu deseuri.
Pana astazi am primit SMS-uri cu raportul de curatenie de la 70% din echipele inregistrate pe site-ul proiectului.

La nivel national, rezultatele preliminare arata ca s-au mobilizat peste 270,000 de voluntari, care au strans aprox. 610,000 de saci cu deseuri. Este o performanta extraordinara. Se poate spune ca Romania a devenit "peste zi" o tara cu mult mai curata.

Pentru ca vrem sa stim cat mai multe despre voi si experientele voastre din ziua curateniei, va punem la dispozitie adresa cluj@letsdoitromania.ro, unde puteti sa ne trimiteti poze, filmari si povestile voastre. Vrem sa ne mandrim cu voi! Drept urmare, cele mai frumoase relatari si poze vor fi postate pe blog-ul proiectului, http://blog.letsdoitromania.ro/.

Speram ca fiecare dintre voi a avut o experienta cat se poate de placuta in data de 24 septembrie. Cu toate acestea, stim ca in anumite puncte lucrurile ar fi putut merge mai bine. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri create. In acest sens, va punem la dispozitie urmatorul formular, pe care va rugam sa il completati pana la data de 7 octombrie.

Link catre formular:
https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... YnFWa3c6MQ

Deoarece ne dorim sa invatam din greseli si sa imbunatatim procesul de desfasurare al evenimentului (am invatat foarte multe din experienta de anul trecut), consideram ca este foarte important sa ne trimiteti sugestiile voastre.

Tocmai pentru ca invatam din propriile greseli, in acest moment echipa de organizare clujeana face eforturi pentru a solutiona problema sacilor cu deseuri ramasi pe marginea drumului. Astfel, avem o evidenta clara a zonelor cu probleme. Partenerii nostri, operatorii de salubritate si primariile, ne-au asigurat ca acesti saci vor fi ridicati pana la sfarsitul saptamanii.
Nu avem garantia ca avem cunostinta de toate aceste zone. In continuare va incurajam sa ne trimiteti detalii despre zonele unde mai vedeti sau vi se spune ca exista saci de deseuri la marginea drumului, in conformitate cu emailul trimis pe data de 27 septembrie.

Va multumim pentru sprijinul acordat proiectului si speram sa ne auzim cat de curand !
Echipa de Organizare "Let’s Do It, Romania !" - Judetul Cluj

PS: Am scris despre voi :) - http://blog.letsdoitromania.ro/uncatego ... o-din-nou/

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 02 Oct 2011, 14:37

Laudabila initiativa.Voluntarii merita toate laudele.In orasul Arad,am avut surpriza sa gasesc saci de pet-uri,purtind sigla acestei initiative,in jurul podului de cale ferata..Toate bune si frumoase..Numai ca a trecut mai bine de 1 saptamina ,sau poate mai mult,de cind acesti saci au fost umpluti cu pet-uri,si de atunci stau tot acolo,continutul unora dintre ei imprastiindu-se pe zi ce trece...asteptind un camion care nu mai ajunge... :cry:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 02 Oct 2011, 15:11

Da , asa suntem noi , lucram doar cu juma' de masura
Nu suntem instare sa finalizam ce am inceput
Oare este o problema genetica ?
Sau pur si simplu ne-a intrat deja in subconstient binecunoscutul refren
'' LAS' CA MERGE S-ASA !!! ''
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

Scrie răspuns