Din pacate ma vad nevoit sa cer sfatul vostru in speranta ca exista cineva priceput la sisteme de securitate.
Pe scurt, mi s-a spart casa de la tara.
As vrea sa amplasez 2,3-4 camere foto (in special) cu senzor de miscare, infrared pentru captura de noapte si care sa fie pe baza de baterii sau acumulatori.
Optiuni am gasit mai multe, cele mai potrivite parandumi-se cele petru vanatoare (outdoor).
ex http://www.basspro.com/Moultrie-Game-Sp ... LL_PRODUCT
Va rog frumos, daca aveti alte solutii legate de acest subiect, nu ezitati.
Ar mai fi varianta cu circuit inchis dar e ceva mai greu de pus in aplicare si cred ca iese si mai scump.
Multumesc.
Supraveghere foto/video wireless
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Supraveghere foto/video wireless
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Re: Supraveghere foto/video wireless
Salut incearca sa iei legatura cu o firma specializata e ceea mai "sigura solutie"... ca sa ai inregistrare de calitate trebuie sa ai camere foarte bune si un DVR de calitate, nu chinezarii care se gasesc la tot pasul ... ar fi cam multe de povestit dar daca vrei sa faci Tu cu mana ta se gasesc solutii multiple ... cumperi un DVR, faci abonament ptr internet si poti sa urmaresti ce se petrece in casa respectiva la orice ora... iar daca se intimpla un eveniment automat ai alertare si imagini pe telefon ... sistemul cctv este functional doar impreuna cu un sistem de alarma... insa daca nu e nimeni prin zona poate sa suna alarma si este foarte posibil sa ramai fara camere si fara alarma...
Din experienta proprie chiar daca ai imagini inregistrate, mare lucru sa nu te astepti din partea politiei ... daca vrei o sa detaliez pe privat ...
Din experienta proprie chiar daca ai imagini inregistrate, mare lucru sa nu te astepti din partea politiei ... daca vrei o sa detaliez pe privat ...
-
- veteran
Alarma in casa + conectare la o firma de paza din zona . Nu costa chiar atat de mult cat crezi !
Cea mai sfanta este firma de paza si dupa cum spunea si colegul,merita.
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
exact, fara contract cu o firma de paza nu rezolvi nimic doar cu camerele. In cel mai rau caz ti le fura si pe alea.
Distribuitor national de elice si piese pentru motoarele de barca
o alarma cu GSM alarmare pe SMS si camere de supraveghere a vanatului - varianta simpla
o alarma cu GSM cu camera de supraveghere cu alarmare SMS si MMS (poza cand se declanseaza alarma)
variante scumpe cu DVR si abonamente
Alarma si abonament la o firma de securitate
eu am prima varianta, sunt multumit, dar am o problema, se declanseaza alarma si interventia e scumpa, iar declansarea se face din te miri ce motiv, asa ca incerc sa trec pe varianta a 2 a
e foarte important ca sa se afle in zona ca ai alarma si camere, in general nu vor mai fi atentate, dar, trebuie sa intervii prompt la orice "incercare" si declansare iar unele tentative trebuie sa le reclami la politie imediat cu dovezi.
De asemenea, foarte important, se monteaza camere false la vedere iar camerele de supraveghere se ascund si se schimba locul periodic.
o alarma cu GSM cu camera de supraveghere cu alarmare SMS si MMS (poza cand se declanseaza alarma)
variante scumpe cu DVR si abonamente
Alarma si abonament la o firma de securitate
eu am prima varianta, sunt multumit, dar am o problema, se declanseaza alarma si interventia e scumpa, iar declansarea se face din te miri ce motiv, asa ca incerc sa trec pe varianta a 2 a
e foarte important ca sa se afle in zona ca ai alarma si camere, in general nu vor mai fi atentate, dar, trebuie sa intervii prompt la orice "incercare" si declansare iar unele tentative trebuie sa le reclami la politie imediat cu dovezi.
De asemenea, foarte important, se monteaza camere false la vedere iar camerele de supraveghere se ascund si se schimba locul periodic.