Stii ca incepi sa imbatranesti cand....

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 13 Noi 2010, 23:31

Apoi deh, unde incepe la tine light se termina la noi mediumu. :D
Numa ce-am revenit de la una cu vreo 5-6 km prin cei mai cumpliti boscheti si cele mai naspa damburi de anu asta. :)
Cum era firesc la un martalog de acus 37 de primaveri, m-am felicitat pentru camasa ripstop si geaca outdoor care m-a ferit de spini si crengi, bocancii legati pana sus pt. protectia gleznei si, nu in ultimul rand pt. locurile de vis pe care le-am vazut.
Atat, vazut, ca de prins, mumu. :?
Cand eram mai tanar prindeam si carasi, gura masii :D

p.s. Andrei, suna-ma sa te duc la on triban, doi... :twisted: la orice ora, technically speaking... :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 14 Noi 2010, 00:05

leba scrie: Atat, vazut, ca de prins, mumu. :?
Gand la gand cu bucurie :twisted:

Nu stiu prin ce damburi :lol: umbli tu , io era sa nenorocesc azi membri echipei de filmare , trebuia sa faca un documental despre spin si pe la 12 in mijloc cand am ajuns eu , aveau filmata o gherla colectiva de la cativa wannabe care o crezut ca daca ies la prima ora o sa sparga tot , asteptau sa salvez cumva situatia dupa ore de asteptare in van . Asa ca i-am bagat prin niste zone asemanatoare cu Vietnamu ,locuri verificate de mine dar care m-au dezamagit ! S-o tinut bine baietii , mici contuzii si haine rupte , da o salvat echipamentu , profesional , respect !
Partea proasta ca am luat-o in brate , o gherla stralucitoare :twisted: , Au filmat totusi cum coboram prapastiile pe acolo cu speranta ca o sa-mi rup gatu si ei filmeaza :)(cred eu :lol: ) sau daca au nevoie mai tarziu pentru emisiuni despre alpinism si catarare :),(ziceau ei :lol: ) , plus ca au mai prins si niste capre salbatice pentru documentalu despre fauna , deci ceva o facut :lol:
Partea buna , nu rasuflam asa greu ca aia cu 15 ani mai tineri ca mine si care aveau echipament light cu ei , deci o sa mai bag o vreme :)

Una peste alta , o zi oribila , is cu una mai batran :) .....deci nu te plange Leba :)

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 14 Noi 2010, 00:10

pe departe cea mai tare faza pe care am auzit-o e cea cu basinile ca nu le mai potzi tzine,oare o fi adevarat :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Noi 2010, 00:12

leba, decembrie e ok? Dau io cafeaua :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 14 Noi 2010, 00:16

edâ„¢ scrie:pe departe cea mai tare faza pe care am auzit-o e cea cu basinile ca nu le mai potzi tzine,oare o fi adevarat :lol:
oricum nu-i bine sa tzii bashinile... :lol:

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 14 Noi 2010, 00:20

Prima data cand am vazut ca imbatranesc: intru in sala sa dau un examen la a doua facultate, si toti studentii se ridica in picioare. M-am uitat peste umar sa vad daca e profesorul. Nu era. :cry:
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 14 Noi 2010, 00:21

georgica scrie: oricum nu-i bine sa tzii bashinile... :lol:

De la o anumita varsta , vrei nu vrei , nu le mai stapanesti.... :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Noi 2010, 00:25

decembrie? in cazul asta schimbam specia, merem pe lupani pudrati, sa-ti iei streamere lestate destoinic, sau umede :twisted:
SF, fix asta simt si eu cand vad greenhorni impiedicati cu 10 ani mai tineri..deci nu ma plang! :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 14 Noi 2010, 00:27

deci azi dimineata am facut oki la 400 pt un blitz...job...dupe job un 350de finlandia cu un amic si acu am pus ceasu la 4.30 pt partida INTREAGA de miine
o fi semn de imbatrinire :?:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 14 Noi 2010, 00:39

imbatranesc cand pustoaica imi zice ca ii place de un anume denis :lol: .leba la lipan mai rar... Au gura prea mică :twisted: ...umeda dar mica :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns