Hahahahaaaaaaaaa

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Cu o echipa de ping-pong amatori?Fario_nebunu scrie: Banuiesc ca din postarea mea ati dedus cu ce echipa tin! Hai baietiiiiiiii!
Ai ras? OK, e problema ta, poate ca rasul face bine la sanatate caz in care te rog sa razi des si tare. Cum o fac si eu la adresa Stelei si Rapidului care provocandu-mi hilaritatea ma mentin vesnic "tanar si ferice!"Mugurstefan scrie:Fario; nu uita totusi cat de tare am ras de asa zishii spartani... cei cu care matura orice ecghipa , dar orice echipa din afara romaniei prin cupe.
PS: sa te intreb ceva , ca pari apropiat al clubului :- e adevarat ca Borcea si cu Dinu sunt tristi si intra in depresie cand Dinamo castiga meciuri pe cinstite ??
Ziceai de rapidisti si stelisti ca uita repede... ai uitat de Elfsborg??Mai acu cateca luni au comis-o.Fario_nebunu scrie:Ai ras? OK, e problema ta, poate ca rasul face bine la sanatate caz in care te rog sa razi des si tare. Cum o fac si eu la adresa Stelei si Rapidului care provocandu-mi hilaritatea ma mentin vesnic "tanar si ferice!"Mugurstefan scrie:Fario; nu uita totusi cat de tare am ras de asa zishii spartani... cei cu care matura orice ecghipa , dar orice echipa din afara romaniei prin cupe.
PS: sa te intreb ceva , ca pari apropiat al clubului :- e adevarat ca Borcea si cu Dinu sunt tristi si intra in depresie cand Dinamo castiga meciuri pe cinstite ??
Nu exagera zicand ca matura toti cu noi prin cupe - remember Hamburg SV, Sahtior, Everton etc etc. OK, daca vrei poti sa iti amintesti si de 17 Nentori dar e insignificant. Si te rog sa ma crezi ca nu sunt chiar apropiat al clubului, nu il stiu pe Borcea, nu ma invita Turcu la ziua lui, insa mai merg pe la meciuri si socializez cu galeria.![]()
Inutuil sa spun ca nu sunt huligan si nu ma bat cu nimeni. Prin 2005 am salvat un grup de 3 stelisti prinsi de baietii nostri undeva pe o strada langa Stadionul National. I-am convins pe aia sa nu ii bata punandu-ma intre ei si potentialii batausi pe care ii stiam de la cateva meciuri. Asa ca doar i-au injurat si, din pacate, si scuipat de cateva ori dar nu au primit nici o lovitura.