Steaua si Rapid, fraiere la infinit!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Steaua si Rapid, fraiere la infinit!

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Feb 2008, 10:07

Fratilor, asa de tare ma bucur ca a inceput campionatul asta cu infrangerea de tot hazul a Rapidului in fata U. Cluj (jos palaria in fata ardelenilor) si cu autogolul asta de kinorama al lui Banel-Madrid, pe care sunt sigur ca mondenii o sa il ia din nou la "puricat" din martie! Un multzam fain pentru Poli Iasi si un rusinicaaaaaa pentru "galacticii de urda" ai Stelei si "galacticii coposisti". Si mai pretideau sarmanii de ei ca sunt favoriti la castigarea titlului....daca penibilul ar durea si Berbecali si Ka-Copos ar trebui sa urle din rarunchi! Noroc ca stelistii si rapidistii au memorioa scurta si iarta saracii....ce sa faca? Doar nu o sa se imbolnav de nervi, nu?
Hahahahaaaaaaaaa :lol: :lol: Banuiesc ca din postarea mea ati dedus cu ce echipa tin! Hai baietiiiiiiii!

ovidiu
veteran
veteran

Re: Steaua si Rapid, fraiere la infinit!

Mesaj de ovidiu » 25 Feb 2008, 10:50

Fario_nebunu scrie: Banuiesc ca din postarea mea ati dedus cu ce echipa tin! Hai baietiiiiiiii!
Cu o echipa de ping-pong amatori?
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Feb 2008, 11:16

http://www.youtube.com/watch?v=aUD46JTDCH8
Steaua si Banel,
Fac un cuplu vai de el!
Bravo Banele, bravo tata, te iubim si te slavim! 20 de ani sa ramai la Steaua si sa le dai macar 30 de autorafale din astea ca sa il faci pe Jiji "din om neom"! Tu il vei ingropa adanc pe ciobanusul cel vesel si vei scapa tara asta de el!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Feb 2008, 11:24

SA nu te puna careva sa "latrii" ca ai incurcat-o. :evil:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Feb 2008, 12:19

http://www.youtube.com/watch?v=Jsyv-53w4f4
Daca te uiti bine in clipul asta eu sunt cam al 5 lea din stanga, cel cu ecuson si sapca! Am strigat la victoria aia cu 4-2 contra becalitilor de m-a durut gatul o saptamana!
http://www.youtube.com/watch?v=KM-eOqlb ... re=related
Vreau ca echipa mea de suflet sa fie mandra de mine ca pescar iar eu cand prin stiuk sau crapalau li-l dedic lor! :wink:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 25 Feb 2008, 12:56

Nici nu stiu ce e mai grav sa fii,dinamovist sau braconier.Hai ca o rama,o lacusta,un greier ,dar caine e grav,grav,e penala treaba. :lol: :lol: :lol:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 25 Feb 2008, 15:24

Fario; nu uita totusi cat de tare am ras de asa zishii spartani... cei cu care matura orice ecghipa , dar orice echipa din afara romaniei prin cupe.

PS: sa te intreb ceva , ca pari apropiat al clubului :- e adevarat ca Borcea si cu Dinu sunt tristi si intra in depresie cand Dinamo castiga meciuri pe cinstite ??
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 25 Feb 2008, 15:44

Mugurstefan scrie:Fario; nu uita totusi cat de tare am ras de asa zishii spartani... cei cu care matura orice ecghipa , dar orice echipa din afara romaniei prin cupe.

PS: sa te intreb ceva , ca pari apropiat al clubului :- e adevarat ca Borcea si cu Dinu sunt tristi si intra in depresie cand Dinamo castiga meciuri pe cinstite ??
Ai ras? OK, e problema ta, poate ca rasul face bine la sanatate caz in care te rog sa razi des si tare. Cum o fac si eu la adresa Stelei si Rapidului care provocandu-mi hilaritatea ma mentin vesnic "tanar si ferice!"
Nu exagera zicand ca matura toti cu noi prin cupe - remember Hamburg SV, Sahtior, Everton etc etc. OK, daca vrei poti sa iti amintesti si de 17 Nentori dar e insignificant. Si te rog sa ma crezi ca nu sunt chiar apropiat al clubului, nu il stiu pe Borcea, nu ma invita Turcu la ziua lui, insa mai merg pe la meciuri si socializez cu galeria. :lol: :lol: Inutuil sa spun ca nu sunt huligan si nu ma bat cu nimeni. Prin 2005 am salvat un grup de 3 stelisti prinsi de baietii nostri undeva pe o strada langa Stadionul National. I-am convins pe aia sa nu ii bata punandu-ma intre ei si potentialii batausi pe care ii stiam de la cateva meciuri. Asa ca doar i-au injurat si, din pacate, si scuipat de cateva ori dar nu au primit nici o lovitura.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 25 Feb 2008, 16:18

Fario_nebunu scrie:
Mugurstefan scrie:Fario; nu uita totusi cat de tare am ras de asa zishii spartani... cei cu care matura orice ecghipa , dar orice echipa din afara romaniei prin cupe.

Ai ras? OK, e problema ta, poate ca rasul face bine la sanatate caz in care te rog sa razi des si tare. Cum o fac si eu la adresa Stelei si Rapidului care provocandu-mi hilaritatea ma mentin vesnic "tanar si ferice!"
Nu exagera zicand ca matura toti cu noi prin cupe - remember Hamburg SV, Sahtior, Everton etc etc. OK, daca vrei poti sa iti amintesti si de 17 Nentori dar e insignificant. Si te rog sa ma crezi ca nu sunt chiar apropiat al clubului, nu il stiu pe Borcea, nu ma invita Turcu la ziua lui, insa mai merg pe la meciuri si socializez cu galeria. :lol: :lol: Inutuil sa spun ca nu sunt huligan si nu ma bat cu nimeni. Prin 2005 am salvat un grup de 3 stelisti prinsi de baietii nostri undeva pe o strada langa Stadionul National. I-am convins pe aia sa nu ii bata punandu-ma intre ei si potentialii batausi pe care ii stiam de la cateva meciuri. Asa ca doar i-au injurat si, din pacate, si scuipat de cateva ori dar nu au primit nici o lovitura.
Ziceai de rapidisti si stelisti ca uita repede... ai uitat de Elfsborg??Mai acu cateca luni au comis-o.
ca sa nu mai amintim de echipa aiai dintr-un sat de pescari.
ca sa zicem ca Lazio e un brand de top. :roll:
Parerea mea e ca Dinamo a fost "setata" din 1948 sa castige numai cu "butoane" si nu stie nimeni sa-i schimbe softul ca pentru ca cheia e pe undeva pe la Kremlin sau Lubianka.
Si nu pot uita ce de orgasme avea vulgul prin tribuna precum si asa zisa "elita" de la Loja cand Dinamo castiga pe nedrept cu arbitru caruie ii lipsea doar echipamentul alb-roshu !
De unde deduc ca e jale mare cand se castiga pe bune in Stefan Cel mare.
Sorry pentru tine ca te-ai nascut asa de tarziu si ai prins aceste vremuri grele.
Inainte era mai bine.
:twisted:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Feb 2008, 17:41

Mai baieti ...daca aparea in titlul topicului si Dinamo era perfect! Oricum etapa asta a fost interesanta pentru mine ... Hai Cluju!!! :lol: :lol: :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns