Starea drumurilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Starea drumurilor
In august ma intorc in tara in concediu si as vrea sa stiu cum se circula si cum este drumul intre Sovata-Praid-Gheorghieni-Bicaz-Piatra Neamt.
As vrea sa stiu daca e mai rau ca anul trecut sau s-a mai remediat ceva de atunci. Multumiri anticipate.
As vrea sa stiu daca e mai rau ca anul trecut sau s-a mai remediat ceva de atunci. Multumiri anticipate.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Re: Starea drumurilor
Nu am fost in zona respectiva, dar din spusele unor colegi din NT/BC drumurile putin sunt mai bune in zona respectiva.
PS ca parere personala, nu intyra in tara prin Bors. Pe langa drumul national din ungaria spre Bors te asteapta "minunatele" drumuri din bihor. Pur si simplu cum ai trecut de oaradea incep durerile de cap
Sa ai drum usor
PS ca parere personala, nu intyra in tara prin Bors. Pe langa drumul national din ungaria spre Bors te asteapta "minunatele" drumuri din bihor. Pur si simplu cum ai trecut de oaradea incep durerile de cap
Sa ai drum usor
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Referitor la drumurile din bihor, duminica am fost pana la Felix si drumul dintre cluj si oradea mi s-a parut acceptabil. Singura portiune rea e inainte de urcarea pe Meses, si acolo nu ca ar fi rau, dar sunt cateva locuri in care ii frezat, posibil sa il asfalteze si la urcar sunt cateva locuri unde s-au format sleauri. In rest drumul e bun.luci_t scrie:Nu am fost in zona respectiva, dar din spusele unor colegi din NT/BC drumurile putin sunt mai bune in zona respectiva.
Sa ai drum usor
-
- veteran
Multam luci_t. Poti sa-mi indici un alt traseu cu un drum mai bun?luci_t scrie:Nu am fost in zona respectiva, dar din spusele unor colegi din NT/BC drumurile putin sunt mai bune in zona respectiva.
Sa ai drum usor
Pana in arad sau salaj pot, dar pana in neamt o sa ma interesez zilele astea si o sa-ti spun. Am cativa colegi din zona unde vrei tu sa ajungi si nu ma doare gura sa intreb 

Am venit saptamana trecuta pe Piatra Neamt - Bicaz - Gheorghieni; pasul Bicaz e... cum e... nu e de rupt masina si oricum se circula incet. Sovata - Praid - Gheorghieni din ce stiu e facut recent (eu am fost doar pe Gheorghieni - M.Ciuc - Brasov si e brici). Daca alegi Aradul pentru intrarea in tara, ar mai fi o varianta sa vii pe Sibiu - Medias - Sighisoara - Balauseri - Sovata etc...
sibiu-medias, se lucreaza portiuni cu asfalt nou si portiuni cu gropi si denivelari
medias-sigisoara-tg mures, asfalt bun
medias-tarnaveni-tg.mures, e ca si portiunea gheorgieni-piatra neamt
balauseri-sovata,pana la sovata e ca in Romania pe nationale nu iti rupi masina dar ai grija la carute,donatori de organe in rest de la sovata e bun drumul pana la gheorgieni
sovata -praid -gheorgieni,asfalt bun,dar grija la urcare dupa praid se lucra la santuri si carute cu lemne
tg.mures-reghin-poiana largului,pana la regin lucrari cu portiuni asfalt bun si denivelari,de la regin spre poiana largului asfalt bun doar vreo 10km pana in poiana nu asa de bun
indicat intrarea prin tara e la nadlac, portiune mica de national dar aglomeratie multa
nationalul pana in bors e la fel ca cel de la varsand ca si stare de drum dar grija la radare si controale
ar mai fi o varianta pe turnu dar tot asa o portiune de national ca si pe bors si varsand
oradea-cluj-tg.mures,asfalt bun dar aglomerat de la oradea la cluj,spre turda e autostrada,spre tg.mures nu am idee cum este,nici macar nu stiu in ce stadiu de constructie este autostrada de la turda la tg.mures,nationalul nici atat
arad-sibiu,asfalt bun cu o portiune de la deva la orastie(izvorul rece) de autostrada,cica pana in august vor sa dea drumu pana la sebes dar mai dureaza,atentie pe valea muresului la gropi au lasat o parte neastupate(doar pregatite ptr asfaltare)
pe zi e mai nasol peste tot in Romania,de la radare la soferi care circula incet si vitezomani care nu tin cont de nimic, ai grija pe ungaria la radare, sunt in dreptul iesirilor sau intrarilor pe autostrada,bine camuflate,in perioada asta sunt multe si stau la ciupeala ca si ai nostri,ai grija si la spaga ca o parte nu acepta(astia mai tineri),asta in cazu in care ai probleme cu ei,in rest sa ai drumuri bune pana acasa
medias-sigisoara-tg mures, asfalt bun
medias-tarnaveni-tg.mures, e ca si portiunea gheorgieni-piatra neamt
balauseri-sovata,pana la sovata e ca in Romania pe nationale nu iti rupi masina dar ai grija la carute,donatori de organe in rest de la sovata e bun drumul pana la gheorgieni
sovata -praid -gheorgieni,asfalt bun,dar grija la urcare dupa praid se lucra la santuri si carute cu lemne
tg.mures-reghin-poiana largului,pana la regin lucrari cu portiuni asfalt bun si denivelari,de la regin spre poiana largului asfalt bun doar vreo 10km pana in poiana nu asa de bun
indicat intrarea prin tara e la nadlac, portiune mica de national dar aglomeratie multa
nationalul pana in bors e la fel ca cel de la varsand ca si stare de drum dar grija la radare si controale
ar mai fi o varianta pe turnu dar tot asa o portiune de national ca si pe bors si varsand
oradea-cluj-tg.mures,asfalt bun dar aglomerat de la oradea la cluj,spre turda e autostrada,spre tg.mures nu am idee cum este,nici macar nu stiu in ce stadiu de constructie este autostrada de la turda la tg.mures,nationalul nici atat
arad-sibiu,asfalt bun cu o portiune de la deva la orastie(izvorul rece) de autostrada,cica pana in august vor sa dea drumu pana la sebes dar mai dureaza,atentie pe valea muresului la gropi au lasat o parte neastupate(doar pregatite ptr asfaltare)
pe zi e mai nasol peste tot in Romania,de la radare la soferi care circula incet si vitezomani care nu tin cont de nimic, ai grija pe ungaria la radare, sunt in dreptul iesirilor sau intrarilor pe autostrada,bine camuflate,in perioada asta sunt multe si stau la ciupeala ca si ai nostri,ai grija si la spaga ca o parte nu acepta(astia mai tineri),asta in cazu in care ai probleme cu ei,in rest sa ai drumuri bune pana acasa

lasa-mi datele de contact, sa nu mai intreb in plen cabd plec pe vreundeva... te-nrteb direct pe tine...

-
- veteran
Mii de multumiri la toti. Cred ca aleg intrarea pe la Nadlac iar ca traseu Sibiu-Medias-Balauseri-Sovata-Gheorghieni-Lacu Rosu ca mi se pare mai scurt ca pe Brasov-Tusnad-Gheorghieni. 

Din Italia pana la aprox 25km de Nadlac vii tot pe autostrada. Atentie in Slovenia sa-ti lipesti vigneta pe parbriz. In Fernetti (ultimul peco) poti sa-ti cumperi vigneta pt slovenia si ungariapensionaru scrie:Mii de multumiri la toti. Cred ca aleg intrarea pe la Nadlac iar ca traseu Sibiu-Medias-Balauseri-Sovata-Gheorghieni-Lacu Rosu ca mi se pare mai scurt ca pe Brasov-Tusnad-Gheorghieni.
Iti recomand sa traversezi Aradul. Drumul de centura e bun, dar la liniile ferate e DEZASTRU si acolo se formeaza cozi foarte mari. Pana cand pleci, daca se repara o sa te anunt cu placere