Starea drumurilor Bucuresti Timisoara!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
the_shark
utilizator nou
utilizator nou

Starea drumurilor Bucuresti Timisoara!

Mesaj de the_shark » 12 Mai 2009, 15:55

Salut,

Vreau sa plec maine la Timisoara si am auzit de la cineva ca se lucreaza la DN in zona Deva. Stie cineva daca mai este in lucru o portiune din traseul Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Deva - Arad- Timisoara? Cat se intarzie?

Celalat traseu Bucuresti - Craiova - Severin - Orsova - Caransebes - Lugoj - Timisoara, banuiesc ca este in continuare blocat pe sectiunea Orsova - Caransebes - Lugoj - Timisoara, as dori sa stiu cum este soseaua de la Orsova spre Resita si de acolo la Timisoara?

Multumiri anticipate!

the_shark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de the_shark » 12 Mai 2009, 19:07

Nobody!!!

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 12 Mai 2009, 19:28

de ce sa ocolesti prin resita?mergi din orsova pana in oravita.50 de km de la orsova catre moldova noua sunt mai naspa.dar dupa aceea ai drum bun.de la oravita faci stanga, si mergi pana la gradinari.acolo ai dreapta ptr resita si drept inainte ptr timisoara, mai exact in localitatea gradinari.ai cam 30 km pana la E70, iar de acolo e doar o chestiune de timp.drum bun.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 12 Mai 2009, 19:30

Poti sa vii lejer pe traseul Buc-Craiova-Orsova-Caransebes-Lugoj_Buzias_Timisoara.
am venit eu acum 2 saptamani si e aproape OK.
In Caras -severin se lucreaza dar nu stai cu orele la stopuri.
Din Lugoj insa sa vii prin Buzias. Drumul nu e perfect dar nu stai pe la stopuri mult. Cel de prin Recas se lucreaza , e plin de tiruri si stai cu mult la coada.
Cu putin noroc, poti sa ajungi cam in 8 ore. 8.30.

Criza a facut sa se rareasca si autovehicolele pe soselele patriei.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Mai 2009, 21:25

pe valea Oltului se lucreaza intre Calimanesti si Gura Lotrului,pe o portiune destul de mica si nu se sta la coada decat foarte putin sau deloc,in functie de lucrari

the_shark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de the_shark » 12 Mai 2009, 22:18

Multumesc mult prieteni, voi merge pe varianta Orsova Resita, un drum care nu am mai fost, poate voi vedea si locuri de pescuit in zona!

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 12 Mai 2009, 22:39

nu asa omule, pentru ca oravita - resita e praf. mergi pe orsova - moldova noua - oravita - timisoara.

the_shark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de the_shark » 14 Mai 2009, 00:56

@doryan

Multumesc pt atentionare, oricum o luam pe unde so zis tu, am facut referire la Resita ca traseu ocolitor fata de clasicele Deva si Caransebes!

Drumul de la Orsova la Moldova Veche este ok, mai sunt portiuni unde se lucreaza si poduri neterminate, in rest poti sa rulezi cu viteza mare daca ... nu esti pescar pentru ca peisajul este fabulos! Merita parcurs si pescuit cel putin o data!
Revin cu detalii despre starea drumului, acum scriu de or tel.

Scrie răspuns