pe principul, noi va dam, voi ne votati
oameni buni, politicienii nostrii nu cunosc decat o singura cale de rezolvare a unor lucruri, cea de mai sus, drept pentru care incercati sa nu va mai vindeti voturile atata de ieftin, nu va mai vindeti pentru o punga cu te miri ce sau pentru cine stie ce tampenie, incercati sa scoateti cat mai mult din aceste voturi si santajati oamenii care se asteapta sa ii votati
cu tupeu, cu nesimtire, mergeti si cereti-va drepturile si favorurile care vi se cuvin, dar faceti in asa fel incat tot ceea ce veti indura si injura in urmatorii patru ani sa merite.
va dau un mic exemplu personal:
- stau intr-o zona destul de buna, la o sosea extrem de circulata, drum national si international, dar paradoxal, desi suntem in municipiu si platim niste impozite mari, iar terenurile se muta pe fiecare an in alta categorie de in curand o sa aiba pret de zona zero a orasului, nu avem santuri de scurgere, rigole si nici trotuare de circulatie pietonala - rigola exista doar pe o parte a drumului, cea mai putin populata, binenteles.
am facut destule sesizari la fostii primari dar si la actualul primar, dar fara nici un rezultat pana acuma, desi cu actualul primar ma cunsoc destul de bine.
situatia este destul de gri deoarece cand ploua curtile noastre sunt inundate de toata apa care se scurge de pe sosea
totusi, de saptamana trecuta s-a inceput "borduriada" si in zona noastra in sensul ca tot pe partea cea mai putin populata si cea pe care exista rigola s-a inceput executarea de trotuar pietonal.
bucurie mare pe capul nostru, dar de scurta durata dearece muncitorii ne-au spus ca trotuarul se face doar pe o parte pe partea opusa si acolo unde ar fi cel mai necesar....................pas, la urmatoarele alegeri.
asadar am mers la primar si am cerut sa se faca aceste lucrari si pe partea noastra, dar ne-a spus ca nu mai sunt fonduri, asa ca si noi cei care am facut demersul, am replicat ca atuncea cand o sa apara fondurile necesare vom vota primarul repectiv
decamdata situatia a ramas in pom, se cauta resurse, dar primarului nu i-a picat deloc bine si va asigur ca in astfel de situatii nu isi permit sa piarda cateva sute de voturi.
deci, mergeti si voi pe acelasi principiu ca si ei, voi vreti? si noi vrem!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.