SMARDOI !!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Nemernic
veteran
veteran

SMARDOI !!!

Mesaj de Nemernic » 17 Ian 2011, 09:54

Ete ca mi-am facut timp si ptr d-ul SMARDOI !!!

Nu de mult... pe un topic de vanzari http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... 16&start=0 .... din lipsa de pesti, de iesiri la pescuit...sau poate era un moment de respiro... se facea putina caterinca legata de un anume spray.... Si :!: deodata apare d-ul SMARDOI !!! (neaparat pus semnul exclamarii, ptr ca asa-i place) ...unde, in gandirea lui profunda, ne spune ca domnle... voi astia... NEsmardoiti...sunteti niste tarani...ca deh, habar n-aveti voi ce-i aia vanatoare... ca doar toata lumea s-a nascut vanator..pardon.. SMARDOI !!! ....
Dintr-una-n-tralta ..... la ce concluzie a ajuns d-ul SMARDOI !!! :arrow:

De la: crysst
La: Nemernic
Trimis: Vin 01 14, 2011 5:32 pm
Subiect: SMARDOI!!!
VAD CA PE TOATE TOPICURILE INTRI SI INCERCI SA BAGI O SOPARLA, EU ITI ZIC DOAR ATAT, POATE NE-OM INTALNI VREODATA PE VRE-O BALTA.....SI ATUNCI O SA VEZI SI CE INSEAMNA SMARDOIALA!!!!

p.s.: Deschid acest topic.... sa redefinim cuvantul SMARDOI !!! :shock:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Ian 2011, 09:57

Una din expresiile care defineste cuvantul SMARDOI !!! , este:

De la: crysst
La: Nemernic
Trimis: Vin 01 14, 2011 5:52 pm
Subiect: Re: SMARDOI!!!
....pana ne vom intalni iti zic singura expresie care o meriti: mars la ca_cat!!!
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

danielcocea
veteran
veteran

Mesaj de danielcocea » 17 Ian 2011, 10:01

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....doar atat...ma asteptam la mai mult din partea ta.....dar sincer nu merita......eu ti am zis ca imi iau pusca pt altfel de Animale.....ba mai bine Arc....sa fiu si ilegal..... :lol: :lol: :lol:

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Ian 2011, 10:02

Ptr SMARDOI !!! de genul acesta... nu exista arma letala; defapt singura arma care i-ar putea dobari, este chiar el insusi :twisted:

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 17 Ian 2011, 10:11

O fi ala smardoi, dar tu esti un troll, daca intelegi sensul cuvantului.
Are dreptate cand afirma ca-ti bagi nasul peste tot fara sa-ti fiarba oala.
Acesta este un forum de pescuit, pt alte discutii pe care tu le agreezi, exista forumuri dedicate. Eu zic sa le cauti, daca nu poate iti dau eu cateva linkuri...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Ian 2011, 10:13

Biban scrie:O fi ala smardoi, dar tu esti un troll, daca intelegi sensul cuvantului.
Are dreptate cand afirma ca-ti bagi nasul peste tot fara sa-ti fiarba oala.
Nu, serios ? :lol: Te-ai regasit in definirea cuvantului SMARDOI !!! ?
Bibane, te afli intr-un loc unde discutiile nu au nicio legatura cu pescuitul .... :arrow:

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 17 Ian 2011, 10:19

Asta ai inteles tu in ce am scris eu mai sus? Inseamna ca ai gandire limitata si un vocabular redus daca tu nu te rezumi decat la smardoiala si a polua topicurile celorlati cu aberatile si ineptiile tale.
Ai venit acum sa te plangi ca te simti amenintat? Dupa cat rahat mananci pe multe topicuri si le strici userilor topicurile ? Hai siktir ca mi-e scarba de cei ca tine.
Nu te mai obosi sa-mi raspunzi ca nu ma intreresezi (eaza).
P.S. Sa stii si tu ca p.m.-urile d'aia sunt private, sa fie intre voi acolo...private mesaje...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 17 Ian 2011, 10:24

Biban scrie: Ai venit acum sa te plangi ca te simti amenintat? ...
Asa ai observat tu ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Hmmm :? mha, tu esti ala de pe lacul morii ? ahahahaahahah
Te simt asa....putin frustrat :roll: :lol: :lol: :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 17 Ian 2011, 21:33

vezi ca exista un singur topic de polemica pe site-ul asta, continua te rog discutia la arena, nu degeaba e sticky :twisted:

fir intins.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Ian 2011, 21:40

johnnybravo scrie:vezi ca exista un singur topic de polemica pe site-ul asta, continua te rog discutia la arena, nu degeaba e sticky :twisted:

fir intins.
sunt 2 topicuri lipicioase de porcaiala; lipiti si topicul ala cu imprumuturi odata, ala macar e util.

Scrie răspuns