Shit. N-am fost acasa.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 22 Ian 2011, 13:21

myagi
trebuia sa imi spui atunci sa ti le retin daca te interesau.Acuma sorry prietene.Stii zicala ,primul venit,primul servit!
Imagine

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 22 Ian 2011, 17:55

Adriann scrie:myagi
trebuia sa imi spui atunci sa ti le retin daca te interesau.Acuma sorry prietene.Stii zicala ,primul venit,primul servit!
stai linistit Adi. Daca stiam cum e cu transportul imi faceam mai bine calculele si nu mai intrebam. Le ceream direct. Oricum e mai misto cu topicul.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 22 Ian 2011, 18:29

poate nici eu nu m-am exprimat tare bine in legatura cu transportul....
Imagine

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Ian 2011, 18:32

@ miyagi
...eu nu-ti doresc asta , dar in caz ca se mai intampla :

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... t=refulari

:roll:

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 25 Ian 2011, 15:28

old_radu scrie:@ miyagi
...eu nu-ti doresc asta , dar in caz ca se mai intampla :

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... t=refulari

:roll:
Multam Radule. Bun si ala.
Zi-mi si mie te rog unde as putea sa pescuiesc si eu vreo cateva ore in Baia Mare? Mi se-ntampla sa vin in delegatie in fiecare luna si parca m-as distra un pic de conjunctura.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 25 Ian 2011, 17:53

...in Baia Mare nu ai unde. Orasul este strabatut de raul Sasar , rau care din cauza poluari masive provenita de la flotatiile care prelucrau minereul si nu numai a ajuns doar un "canal" fara nici o vietuitoare.
...in schimb , in apropierea orasului , la cel putin 5 km ai raul Lapus care inca mai are potential piscicol. Aici poti pescuii clean si reusesti sa-l gasesti destul de usor , dar mai rar intalnesti stiuca , avat sau cate un biban ratacit.
...raul Somes la o distanta de aproximativ 15 km , detine o "gama mai variata" de rapitori. Alaturi de clean , avat , somn se intampla sa mai vezi cate un salau sau stiuca ori biban.
...barajul Firiza situat la aproximativ 18 km de oras , intr-un peisaj montat deosebit iti ofera si posibilitatea pescuitului din barca , iar ca specii (rapitori) intalnesti clean , biban , somn sau salau si foarte rar pastrav
...la distante mai mari ar mai fi cateva rauri si parauri montane care iti ofera sansa pescuitului de pastrav sau lipan...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Mar 2011, 11:52

quote="miyagi"]La rugamintea lui Radu care nu poate posta pana diseara am sa anunt eu ca barca " s-a miscat " mai repede decat telefonul meu si pleaca la Galati.[/quote]
:lol: :lol:
iar n-ai fost acasa mah?

miyagi
veteran
veteran

Mesaj de miyagi » 29 Mar 2011, 11:29

rine scrie:quote="miyagi"]La rugamintea lui Radu care nu poate posta pana diseara am sa anunt eu ca barca " s-a miscat " mai repede decat telefonul meu si pleaca la Galati.
:lol: :lol:
iar n-ai fost acasa mah?[/quote]
:x . Da tata, iar mi-am furat-o, da imi vine si mie randul.
Te-am salutat si multe beri. Poate le-om bea reci pe mal sau de ce nu peste bord :D .

Scrie răspuns