Setari yahoo mail
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Setari yahoo mail
Va salut,
imi poate spune cineva cum sa dezactivez protocolul SSL pe Yahoo Mail?
M-a pus naiba sa il activez si acum nu mai am Mail Plus, iar la optiuni mail nu imi mai apare nimic, pagina alba...
La "contacte" imi apare alt format, urat de tot, litere foarte mari si ingrosate si nu pot sa dau clic pe nimic...
Va multumesc.
imi poate spune cineva cum sa dezactivez protocolul SSL pe Yahoo Mail?
M-a pus naiba sa il activez si acum nu mai am Mail Plus, iar la optiuni mail nu imi mai apare nimic, pagina alba...
La "contacte" imi apare alt format, urat de tot, litere foarte mari si ingrosate si nu pot sa dau clic pe nimic...
Va multumesc.
Re: Setari yahoo mail
Mda, nu mai pot nici sa compun mail... 

Gata, s-a rezolvat, si-a revenit singur...
Se poate inchide, multumesc.
Se poate inchide, multumesc.
Va salut,
am primit niste fotografii pe mail si nu pot nicicum sa le descarc, ma poate ajuta cineva?
Selectez acolo "descarca in computerul meu", dar nu se intampla nimic, nu se descarca nimic...
Oare ce-o fi?
Multumesc frumos, numa' bine.
am primit niste fotografii pe mail si nu pot nicicum sa le descarc, ma poate ajuta cineva?
Selectez acolo "descarca in computerul meu", dar nu se intampla nimic, nu se descarca nimic...
Oare ce-o fi?
Multumesc frumos, numa' bine.
- johnnybravo
- Moderator
daca folosesti firefox, ai o sageata verde cu varful in jos in coltul din dreapta sus, vei gasi acolo pozele descarcate (mai detaliat, le gasesti in folderul Downloads din profil)
Folosesc Chrome...
- stefanflorin
- veteran
Iti intra intr-un anume folder, tot ceva cu downloads (maine as putea sa iti zic exact) dar pana una alta dai descarca si selectezi desktop, si le gasesti acolo:)
Poti sa le gasesti locatia unde s-au downloadat si din Start->Search->Files Or Folders->numele fisierului->Click Search.
Poti sa le gasesti locatia unde s-au downloadat si din Start->Search->Files Or Folders->numele fisierului->Click Search.
Urasc atarnatorii!
Florine,stefanflorin scrie: dar pana una alta dai descarca si selectezi desktop, si le gasesti acolo:)
.
pai asta-i problema, dau "descarca" si nu se intampla nimic, nici macar nu imi apare fereastra cu locurile unde sa descarc...
Dau descarca, se scaneaza fisierele si gata, nu apare nimic, nu se intampla nimic.
Am incercat si asta cu numele fisierului, dar nu gaseste nimic...stefanflorin scrie: Poti sa le gasesti locatia unde s-au downloadat si din Start->Search->Files Or Folders->numele fisierului->Click Search.
E curios ca pana acum ceva timp mergea fara probleme... nici macar nu am umblat la setari sau altceva...
Daca ai win 7 incearca : My computer -Local disk C- Users- Sorin ( sau cum ai denumit compu la instal win. ) - Download sau si mai simplu daca zici ca folosesti chrome din butonul de setari , coltul din dreapta sus ( cel cu 3l liniute) , mergi pe el si cauta in lista , descarcari , iti afiseaza toate descarcarile .
Mersi catalin,catalin66 scrie:Daca ai win 7 incearca : My computer -Local disk C- Users- Sorin ( sau cum ai denumit compu la instal win. ) - Download sau si mai simplu daca zici ca folosesti chrome din butonul de setari , coltul din dreapta sus ( cel cu 3l liniute) , mergi pe el si cauta in lista , descarcari , iti afiseaza toate descarcarile .
am incercat si asa si nu e nimic in descarcari, deci practic nu se descarca...
Numa' bine, sanatate!