Serbanel

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Aquaro Angler
veteran
veteran

Mesaj de Aquaro Angler » 14 Apr 2006, 07:57

Oricine poate sa faca tot ce vrea atat timp cat i se permite.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 14 Apr 2006, 08:12

cred ca serbanel se distreaza copios la fiecare mesaj scris cu si despre el :lol: :lol: :lol: :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 14 Apr 2006, 08:19

imi pare rau dar faptul ca s-a deshis acest topic nu face decat sa-l faca pe acest serpanel sa se simta mai bagat in seama.
which is not good :!:

pe de alta parte, atunci cand se ia de om...trebuie curentat, altfel si-o ia in cap. :twisted:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 14 Apr 2006, 09:24

degeaba, eu cred ca astuia ii plac electrosocurile :lol: :lol: :lol:

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 14 Apr 2006, 09:25

oricum azi e amarat saracul ca-i dinamovist si ieri dinamo a facut-o de serpanel

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 14 Apr 2006, 09:52

Eu cred ca totusi este un VIRUS.............

Serbanel

Detractorilor mei....

Mesaj de Serbanel » 17 Apr 2006, 12:57

Mai fratilor, uite ce vreau sa va zic:
1. va multumesc ca mi-ati facut un topic special, ma simt vedeta printre voi asa ca un fel de andreea marin printre gospodinele patriei. Poate ma propuneti sa fiu ales Omul anului 2006, sau Pescarul anului 2006.
2. mai bine ar fi sa incepeti sa ma venerati ca pe un zeu, poate imi faceti si o statuie in forma de...idol, ptr ca voi pescarii la musca sunteti deja pacatosii pacatosilor, asa ca mai rau decat iadul nu aveti a va teme.
3. va sugerez sa cautati un post TV unde sa fiu invitat sa vorbesc in numele vostru iar voi sa sunati in direct si sa conversam.
4. Ptr Fishi - daca eu sunt virusul ala rau, inseamna ca deja am penetrat si sistemul tau imunitar. Prin urmare bag mana in foc ca pe 1 mai nu vei prinde NICI un pastrav, fie ca mergi pe Timis, pe Rasnoava sau Tarlung etc. Iti urez succes macar la clean, sa nu suferi prea rau. Ptr Leba - ce a facut iubita ta Poli Iasi? Ma tem ca a fost putin...dezonorata de Rapid, how sad, too bad.
5. Sa imi spuneti ce teme vreti sa mai dezbatem. Ceva gen - pastravul noaptea pe rau de munte in zona cu ursi? Sau - lipanul la cos de nuiele?
PS - le multumesc administratorilor si moderatorilor ca sunt oameni rationali si nu mi-au dat ban, desi multi invidiosi si ingusti la minte cer asta in mod obsesiv. E bine ca incurajati libertatea de discutie si prin asta aratati ca traiti in democratie, nu in totalitarism ca altii.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 17 Apr 2006, 13:36

... esti o rusine...
:cry:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 17 Apr 2006, 13:48

SS puisorule,
daca eu mi-s o rusine, sa inteleg ca tu esti un brav cetatean si un pescar plin de simtul responsabilitatii? Stai sa ma asez jos sa nu cad de atata ras cu sughituri. Mai, tare esti tu patetic, aproape la fel ca Fishi...

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 17 Apr 2006, 13:53

acest topic s-a inchis

Închis