Semnati petitia pentru unirea Romaniei si Moldovei !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

In vremile studentiei mele am avut ocazia sa stau alaturi de ei in camin cativa ani.Erau vremurile podurilor de flori , in care floarea studentiei ( scuze pt repetitie) lor fusese invitata sa studieze moca la noi pe burse grase. Nu stiau o boaba romaneste , ''surorile'' bagau sub masa la capitolu bautura tot ce misca , iar in pachete primeau de acasa doar asa preventiv ,grenade defensive .INTR-UN AU AU FACUT PRAF UN PALIER INTREG
ar fi multe de spus dar nu e locul.
te miri ca vestul ne priveste asa??????e normal . Astia suntem. Nici mai buni nici mai rai.
si ne mai 3 vreo 20 de ani sa ne apropiem de o cat de cat stare de normalitate.
cata vreme romanii fura de rup pe afara si cersesc la fiecare coltz de strada , la ce te astepti?
Atata vreme cat insasi ''floarea'' politichiei romanesti se duce sa semneze tratatu de aderare la UIE cu o delegatie de 60 DE INSI ( impreuna cu mamaia , tataia , catzelu, purcelu, cardu de boraci si hoarda de bagatori de seama si incasatori de diurne) , ce parere crezi ca pot avea cei de afar despre noi? ( apropo...delegatia bulgariei a avut 7 insi)
am zis 20 de ani? is cam optimist.....
ar fi multe de spus dar nu e locul.
te miri ca vestul ne priveste asa??????e normal . Astia suntem. Nici mai buni nici mai rai.
si ne mai 3 vreo 20 de ani sa ne apropiem de o cat de cat stare de normalitate.
cata vreme romanii fura de rup pe afara si cersesc la fiecare coltz de strada , la ce te astepti?
Atata vreme cat insasi ''floarea'' politichiei romanesti se duce sa semneze tratatu de aderare la UIE cu o delegatie de 60 DE INSI ( impreuna cu mamaia , tataia , catzelu, purcelu, cardu de boraci si hoarda de bagatori de seama si incasatori de diurne) , ce parere crezi ca pot avea cei de afar despre noi? ( apropo...delegatia bulgariei a avut 7 insi)
am zis 20 de ani? is cam optimist.....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
nu a vrut sa jigneasca nimeni pe nimeni, bondan.
asa ne exprimam noi, mai glumetz.
sunt sigur ca ai intalnit oameni deosebiti, o multime. numai ca natiunile nu sunt formate numai din oameni deosebiti.
chiar spunind ca ar dori cu totii unirea (cred ca sub 50% o si doresc), costurile ne-ar scufunda definitiv.
mai intai sa intram noi in UE, prin 2008 - 2009 asa, si dupa vreo inca cel putin 5-6 ani incolo 'om mai vedea.
In momentul de fata nu am avea nici cu cine, nici de ce sa ne unim.
este doar o parere.
asa ne exprimam noi, mai glumetz.
sunt sigur ca ai intalnit oameni deosebiti, o multime. numai ca natiunile nu sunt formate numai din oameni deosebiti.
chiar spunind ca ar dori cu totii unirea (cred ca sub 50% o si doresc), costurile ne-ar scufunda definitiv.
mai intai sa intram noi in UE, prin 2008 - 2009 asa, si dupa vreo inca cel putin 5-6 ani incolo 'om mai vedea.
In momentul de fata nu am avea nici cu cine, nici de ce sa ne unim.
este doar o parere.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
-
- veteran
- costica_fishing
- veteran
- Wavedancer
- veteran
eu zis sa ne facem frati cu aia mai dezvoltati economic
din punctul meu de vedere, oameni suntem cu totii si I don't care ca unu e englez sau chinez, conteaza civilizatia mai mult decat rasa
cred ca nationalismul este oarecum de apanajul trecutului, si in perspectiva chestia asta n-o sa mai conteze prea mult
din punctul meu de vedere, oameni suntem cu totii si I don't care ca unu e englez sau chinez, conteaza civilizatia mai mult decat rasa
cred ca nationalismul este oarecum de apanajul trecutului, si in perspectiva chestia asta n-o sa mai conteze prea mult