Scrisoare

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 21 Dec 2011, 11:56

Uite ca mai poate si altcineva sa transmita un mesaj:

(ce, numa Chirilă poate?)

Dragi Liceeni. Nu aveţi nici o valoare, din orice punct de vedere. De fapt, să fiu mai clar, din cauză că nu produceţi nimic, părerile despre voi se împart în două categorii:

Pentru oamenii de rînd sunteţi nişte paraziţi agasanţi.

Pentru băieţii deştepţi de la marketing sunteţi o gaură prin care pot intra în buzunarul părinţilor voştri. Uşor de manipulat ca jetul de la pişat, tot ce trebuie ca să vă convingă să faceţi ceva e să pună acel produs în mâna unuia cu care vreţi să semănaţi, fie el Sid Vicious sau Adi Minune. şi voi, ca nişte puleţi proşti ce sunteţi, vă adunaţi în cete standard de oameni care se îmbracă la fel şi spun aceleaşi chestii, ca să le fie mai uşor băieţilor deştepţi să vă eticheteze şi să vă vîndă exact ce se asortează cu personalitatea voastră standardizată.

Cretinul de Chirilă vă spune să citiţi. La’ ca el a citit, şi uite ce prost a ajuns. Decât o carte proastă, mai bine un film bun. Decât o carte bună din care nu înţelegi nimic, mai bine eticheta de la un şampon. Cărţile nu te învaţă nici să gîndeşti, nici să trăieşti. E doar experienţa de viaţă a altcuiva. Pe care poţi să o compari cu a ta şi să tragi o concluzie.

Dar dacă crezi că doar din cărţi poţi înţelege experienţa de viaţă a altcuiva, eşti idiot. Dacă crezi că poţi înţelege experienţa de viaţă a altuia, fără să ai tu ceva experienţă iar eşti idiot. Cititul e doar un mijloc. Unul din multele mijloace de a înţelege de ce respiri. ştiu că tac-tu se uită cu superioritate şi spune că el citea. Citea că nu avea nimic mai interesant de făcut, atât.

ÅŸi ne întoarcem la motivul pentru care nu aveÅ£i valoare. Nu aveÅ£i experienţă. CredeÅ£i că aveÅ£i, ba chiar mai mult decât un adult. Vă uitaÅ£i în oglindă ÅŸi sunteÅ£i siguri că ÅŸtiÅ£i pe unde se pişă găina. Ei bine, nu e aÅŸa. Habar n-aveÅ£i. Peste 5 ani o să ascultaÅ£i altă muzică, o să gândiÅ£i alte lucruri ÅŸi o să vorbiÅ£i cu alÅ£i oameni. ÅŸi o să vă uitaÅ£i înapoi ÅŸi o să spuneÅ£i “băi ce idiot eram acu 5 ani!â€

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Dec 2011, 13:22

Din mesajul tau am inteles doua lucruri:
-nu ai inca copii.
-posibil sa fi fost puternic marcat de ceva intr-o anumita perioada a vietii tale.
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,insa daca pe forum acolo la nume ar fi trecuta si varsta reala a userului,multe dintre discutiile contradictorii nici macar n-ar incepe.

Adi,eu vorbesc doar de mesaj,n-am nimic nici cu cel care-l citeste,putea fi chiar si Tom si Jerry...acum si tu la fel ca si mine stii cum e sa ai copii la varsta majoratului. :wink:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 21 Dec 2011, 14:15

elias scrie:Din mesajul tau am inteles doua lucruri:
-nu ai inca copii.
-posibil sa fi fost puternic marcat de ceva intr-o anumita perioada a vietii tale.
Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni,insa daca pe forum acolo la nume ar fi trecuta si varsta reala a userului,multe dintre discutiile contradictorii nici macar n-ar incepe.

Adi,eu vorbesc doar de mesaj,n-am nimic nici cu cel care-l citeste,putea fi chiar si Tom si Jerry...acum si tu la fel ca si mine stii cum e sa ai copii la varsta majoratului. :wink:

Si eu din mesajul tau am inteles urmatoarele:

-nu ti-ai dat seama ca am dat copy/paste de pe site-ul altcuiva cu toate ca am pus link la sfarsit.
-ai impresia ca textul imi apartine
-nu intelegi o gluma
-crezi ca o varsta inaintata te face mai destept si ca lumea nu te-ar contrazice daca ar sti cat de batran esti.

:)

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 21 Dec 2011, 14:29

geppetto scrie:Phoa... cat de greu ma abtin. Razvane, daca la un moment dat o sa ma apuc sa scriu despre treaba asta sa nu te superi foarte tare. Tu esti in regula dar despre papagalu asta ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Parca trebuia sa te apuci sa scrii ceva despre treaba asta .

Si, care a fost gluma ?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 21 Dec 2011, 14:38

catalin66 scrie:
geppetto scrie:Phoa... cat de greu ma abtin. Razvane, daca la un moment dat o sa ma apuc sa scriu despre treaba asta sa nu te superi foarte tare. Tu esti in regula dar despre papagalu asta ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Parca trebuia sa te apuci sa scrii ceva despre treaba asta .

Si, care a fost gluma ?
Am spus 'daca'.
Scuze pentru lipsa explicatiilor in legatura cu textul, aproape am uitat ca pentru cetatenii patriei noastre multilateral dezvoltate pentru care ocupatia de baza e sa stea incruntati (daca nu ma credeti, faceti o comparatie intre pozele din revistele de pescuit din vest si revistele noastre) probabil nu e nimic amuzant. Totul e trist. Aproape ca-mi vine si mie sa plang.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 21 Dec 2011, 19:18

geppetto scrie:[
Si eu din mesajul tau am inteles urmatoarele:

-nu ti-ai dat seama ca am dat copy/paste de pe site-ul altcuiva cu toate ca am pus link la sfarsit.
-ai impresia ca textul imi apartine
-nu intelegi o gluma
-crezi ca o varsta inaintata te face mai destept si ca lumea nu te-ar contrazice daca ar sti cat de batran esti.

:)
Dat fiind faptul ca amu' am exact starea unei gume intinse pe talpa ma limitez sa-ti spun doar atat,asta fara sa te superi bineinteles:
-mi-am dat seama ca ai dat copy/paste dar am remarcat faptul ca esti total de acord cu mesajul
-inteleg doar glumele bune
-n-am spus ca varsta egal cu inteligenta,dar uneori discutiile in contradictoriu pot fi datorate tocmai diferentelor de varsta si experientelor fiecaruia si clar ca se pot evita.( o mie de exemple si aici pe forum).
-am puterea sa accept orice sfat,idee,chiar si de la cineva cu mult mai tanar ca mine atata timp cat e unul de bun simt si are legatura cu realitatea.
Sara buna :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 22 Dec 2011, 01:17

geppetto scrie:[
Totul e trist. Aproape ca-mi vine si mie sa plang.
nu plange geppetto. cum zice papagalul intr-un cantecel?

"si-am sa-mi trag un glontz in cap, si-am sa-mi fac o gauuraaa " :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 22 Dec 2011, 01:27

Trebuie sa recunosc ca am fost o idee mai rautacios decat am vrut.
Na, nu toata lumea gusta acelasi umor cu mine, imi asum treaba asta. Ti-ai dat seama un pic cam gresit ca sunt 'total de acord' cu un text scris la misto.

In schimb m-am apucat sa fac o tentativa de comentariu de text la scrisoarea distinsului erou a lui Crin Antonescu:

Noi am pierdut. Dar voi, voi mai aveti o sansa. Noi am fost fericiti ca am descoperit Coca-cola si bananele si am crezut ca daca noi citim, si ei vor citi. Si ca toti vom progresa si tara o sa aiba scapare. Noi ne-am inselat. Unii dintre noi au plecat de aici. Castiga bani acolo si tanjesc dupa orasul asta imputit. Voi insa, voi aveti o sansa. Voi, aveti sansa.

Hiperbola. Nu zic ca lucrurile merg exceptional dar merg inainte. Lumea se schimba, inteleg nostalgia vremurilor in care visam la un viitor mai bun decat prezentul dar chiar nu-i o tragedie ce s-a intamplat dupa ‘89. Cum n-a fost nici cand au venit la putere comunistii. Fiecare schimbare are si parti placute si neplacute.
Unii dintre romani au avut inspiratia sa plece sa lucreze afara.
O mica parte dintre ei isi vad de treaba, s-au integrat in comunitatile de acolo si, hai sa nu generalizam, sunt unii care nici nu vor sa mai auda de Romania. Mai scurt, si-au realizat cel putin partial visul de a trai intr-o comunitate civilizata, cu infractionalitate redusa, cu oameni mai cinstiti, mai putin corupti, intr-o zona mai putin populata de maidanezi, cersetori si popi. Bravo lor.
O mare parte din ei, acolo unde s-au dus si-au pastrat obiceiurile de est-europeni, mai cu munca, mai cu ciordeala, mai cu braconajul, ca sa-si ia Audi A Seiz cu clima bizonica. Sa moara dusmanii.
Or fi si aia care nu mai pot de dorul ‘orasului imputit’ da nu cred ca fac asta de bine ce le e acolo unde sunt.
In ceea ce priveste “voi insa aveti o sansaâ€

Scrie răspuns