scoala de fite!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi G
veteran
veteran

scoala de fite!

Mesaj de Adi G » 04 Ian 2014, 18:45

cum e? doriti sa va aliniati unui sistem, romanesc, balcanic? cum e cu copiii vostri? sunt saraci in suflet cumva?

http://www.youtube.com/watch?v=1YC3FG6j ... e=youtu.be

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Re: scoala de fite!

Mesaj de adyopo » 04 Ian 2014, 21:55

Vai de noi, radem ca sa nu plangem, dar e jalnic ce se intampla.

"La munca nu la-ntins mana!" cumva?

Sunt unchi de scolar, si stiu care sunt discutiile la scoala in preajma sarbatorilor. Vina nu e in totalitate a cadrelor didactice, si parintii ii invata sa stea cu mana intinsa la evenimente. Dar, ce folos, suntem prea mici sa facem ceva, si daca intr-o clasa de 20 de elevi, parintele unuia se hotaraste sa nu dea nimic (inafara de cheltuielile cu afterschool, etc) atunci acela sigur va fi oaia neagra, si singurul care nu se inscrie in normal. Din pacate, anormalul a ajuns normal.
Hug me, I'm mentally unstable!
Imagine
Imagine

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 04 Ian 2014, 22:04

sincer, de mult nu m-am mai enervat in halul asta.... io am mers la scoala in romania din 1983 pana prin 90... deci in plina "epoca de aur".... nu-mi amintesc sa fi dat vreodata mai mult de o floare sau un martisor la invatatoare.....
nu-mi mai trece, cat tupeu si cata nerusinare crasa trebuie sa ai in sange sa-i faci cu ou si cu otet pe parinti, pentru ca NU TI-AU DAT DESTUL, frate????? pe bune, daca io eram acolo de fata, proasta si cu barbat-su nu mai ieseau intregi de acolo.... scuze de expresie, dar ma pisham pur si simplu pe toate principiile si maturam cu ei toata scoala aia....

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 04 Ian 2014, 23:04

Oho, "batranele", eu abia ma pregateam de clasa 1 cand terminai tu, dar nu tin minte sa ne puna invatatoarea sa-i aducem cadouri de ziua ei, ori de sarbatori religioase sau aiurea. Fondul clasei si al scolii, si poate daca vroiam, un martisor sau o floare de 1 martie. Atat.
Cat despre atitudinea fata de aceasta amiba care are pretentii de indrumator in viata, eu i-as fi dat foc cu mana mea daca ar fi venit copilul la mine sa-mi spuna ca i-a zis doamna sa cotizeze pentru TOATE exemplarele de lache flausat din scoala.
Hug me, I'm mentally unstable!
Imagine
Imagine

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Ian 2014, 10:02

Adi G scrie:sincer, de mult nu m-am mai enervat in halul asta.... io am mers la scoala in romania din 1983 pana prin 90...
Ahahahaha...asta explica multe :lol: ii bine ca ai cele 7 clase de acasa...oricum cu astea ai ramas :lol: :lol:
Ai grija ce comentezi..nu uita...carnatz, palinca :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Ian 2014, 11:49

Mah... unii mai merg si prin strainatate la scoala... nu numai la furat... :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Ian 2014, 11:55

De vina is aia care au obisnuit asa profesorii , doctorii si orice functionar . Inca odata , societatea in general .

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Ian 2014, 12:01

pikeman scrie:
Adi G scrie:sincer, de mult nu m-am mai enervat in halul asta.... io am mers la scoala in romania din 1983 pana prin 90...
Ahahahaha...asta explica multe :lol: ii bine ca ai cele 7 clase de acasa...oricum cu astea ai ramas :lol: :lol:
Ai grija ce comentezi..nu uita...carnatz, palinca :lol:
inca ceva... ai grija cum imi bruiezi topicu p-aicea ca mi-a cam pierit pofta de palinci si carnati.... :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 05 Ian 2014, 12:21

SF scrie:De vina is aia care au obisnuit asa profesorii , doctorii si orice functionar . Inca odata , societatea in general .
da, normal.... nici aia nu-s nevinovati. dar avand in vedere ca "doamna" dana blandu este actionara la 2 scoli private din baneasa si pipera.... io zic ca tot ar merita niste pumni zdraveni in cap. la asta nu mai poti sa spui ca, vezi doamne, saracuta profesoara cu salariu de kkt...

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 05 Ian 2014, 15:32

Adi G scrie:Mah... unii mai merg si prin strainatate la scoala... nu numai la furat... :lol:
:lol: :lol: :lol:
sah mat...
niciodata nu piere pofta de carnat
:lol: :lol: :lol:
...si nici de palinca :P (de slana nush ce sa zic, am auzit ca merge bine ca spaga la doamna diriginta)

Scrie răspuns