sarbatori

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grama v
veteran
veteran

sarbatori

Mesaj de grama v » 23 Dec 2005, 20:42

cu ocazia SFINTELOR SARBATORI va doresc tuturor fir intins ,sanatate si la multi ani !!!!victor :D :D :D :D

big fish

sarbatori

Mesaj de big fish » 23 Dec 2005, 21:25

si tie Victor, la fel.
Vezi ca am bagat pe odc un dvd cu pescuit.
Acesta e noul meu nickname.
Adi (stii tu cine).

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 23 Dec 2005, 21:56

Sa va fie casa, casa, cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin, bogatie cata vreti, sanatate pentru toti, iar la anul care vine sa va fie si mai bine.
La multi ani!

noname
veteran
veteran

hgh

Mesaj de noname » 24 Dec 2005, 08:39

Vezi ca am bagat pe odc un dvd cu pescuit.
Acesta e noul meu nickname.
Adi (stii tu cine).
Da Brava nu ne zici si noua? :D

big fish

sarbatori

Mesaj de big fish » 24 Dec 2005, 14:46

Domnu' Gippa,

e vorba de odc din provincie, mai precis din oraselul in care locuiesc eu si Victor. Deci nu stiu cum o sa-l puteti incarca si dv, are vreo 4 gb si daca accesati hubul nostru o sa dureze vreo doi ani downloadul, cu viteza de pe aici. Intre noi, aici in oras, atingem in retea viteze si de 7 mb per secunda.
Daca aveti vreo solutie... sunt pe receptie! Am o colectie de DVD-uri superfaina ce multi ochi din Romania n-au vazut, le-am inregistrat cat am fost afara plecat, cativa ani. Doresc sa le impart cu toti pescarii romani fara a urmari nici un profit material, dar din pacate vitezele de net nu ne ajuta aici in Romania. (Sper ca in viitorul apropiat sa le transpun pe CD-uri, intr-un format mult mai facil internetului). Asa ca pana la momentul implinirii acestui deziderat o sa-i fericesc mai intai pe cei din oraselul meu.
SARBATORI FERICITE TUTUROR de la BIG xxx.

Nicolas
utilizator nou
utilizator nou

Sarbatori fericite !

Mesaj de Nicolas » 24 Dec 2005, 20:05

Sarbatori fericite la toata lumea, staff-ului si membrilor acestui site, si celor care nu au curaj sa devina membrii si sa se bage in discutii, doresc ca anul care vine sa ne aduca mult mai multe bucurii, satisfactii depline, mai putine polemici si discutii contradictorii, desi si astea au farmecul lor, multa sanatate si tot ce va doriti !
LA MULTI ANI !

Scrie răspuns