Salut!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Salut!
Am avut surpriza de a costata ca rapitori.ro este ticsit de bannere care mai de care mai ciudate. Credeti ca un site ca rapitori.ro ar trebui sa contina astfel de bannere? Nu ma deranjeaza in mod special, dar ma intreb, pe un site unde se discuta despre pescuit ce ar cauta un banner linkat la www.sentimente.ro ?
Va doresc succes.

UNIX is simple. It just takes a genius to understand it.
- costica_fishing
- veteran
Re: Salut!
"The Beast",TheBeast scrie:Am avut surpriza de a costata ca rapitori.ro este ticsit de bannere care mai de care mai ciudate. Credeti ca un site ca rapitori.ro ar trebui sa contina astfel de bannere? Nu ma deranjeaza in mod special, dar ma intreb, pe un site unde se discuta despre pescuit ce ar cauta un banner linkat la www.sentimente.ro ?Va doresc succes.
Nu vreau sa te supar ,dar tocmai tu ce te afli in departari ar trebui sa nu fii deranjat de "sentimente.ro"....manesti deoarece ,gandesc eu ,sentimentele sunt si cele (printre altele)ce ne diferentiaza de ..."animal".
Din moment ce noi beneficiem de acest site fara a da un ban ,chiar daca nu ne convine aparitia unor bannere,cred ca ar fi bine sa -l lasam pe Dan in pace sa-si rezolve problemele financiare ale acestui site cum poate si el.
Si o spun eu care m-am atacat cand am vazut banner-ul cu Mircea Geoana si am ripostat ,desi in fond nu aveam dreptate,doar nu m-am putut stapanii nesuferind comunistii vechi si noi si pe cei ce le asigura continuitatea azi.
Oare in revistele de pescuit,canadiene si americane, cate reclame sunt pe care nu ai dorii sa le vezi acolo si care nu au nici o legatura cu pescuitul???
Numai bine si sentimente...romanesti din Texas,
Jean Scurtu
pentru cine este dispus sa plateasca abonament ca sa intre pe rapitori.ro, ii aranjez eu sa nu-i apara nici un banner
am senzatia ca unii nu pricep ca un astfel de site se face cu cheltuiala si munca si ma mira ca unii cred ca li se cuvine sa aiba acces la diferite resurse, moca, si fara inconveniente
oricum, am mai spus de nspe ori, exista soft-uri care "omoara" bannerele sau pur si simplu browsere care nu le afiseaza
pentru cei care intra regulat pe forum recomand mozilla firefox, este gratuit, este un browser foarte bun care inlocuieste foarte bine internet explorer-ul
da e mai usor sa carcotesti decat sa pui o intrebare sau sa citesti putin pe net despre cum sa scapi de bannere
am senzatia ca unii nu pricep ca un astfel de site se face cu cheltuiala si munca si ma mira ca unii cred ca li se cuvine sa aiba acces la diferite resurse, moca, si fara inconveniente
oricum, am mai spus de nspe ori, exista soft-uri care "omoara" bannerele sau pur si simplu browsere care nu le afiseaza
pentru cei care intra regulat pe forum recomand mozilla firefox, este gratuit, este un browser foarte bun care inlocuieste foarte bine internet explorer-ul
da e mai usor sa carcotesti decat sa pui o intrebare sau sa citesti putin pe net despre cum sa scapi de bannere
hai mah, ce aveti... ca are ochi frumosi fata de pe bannerul "sentimente"...
acuma pe bune, nu cred ca e potrivit sa comenteze cineva de bannere. e un loc acolo, alocat reclamelor... si cu asta, basta. si nici nu e un banner, sa zicem, daunator. Cel cu Mircea Geoana, da, era daunator!!!
acuma pe bune, nu cred ca e potrivit sa comenteze cineva de bannere. e un loc acolo, alocat reclamelor... si cu asta, basta. si nici nu e un banner, sa zicem, daunator. Cel cu Mircea Geoana, da, era daunator!!!

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Salut.
@danr: Nu as considera ca am 'carcotit'. Pur si simplu mi-am exprimat parerea despre respectivele bannere
. Cred ca ar fi cazul sa oprim aici discutia despre bannerele respective.
Pentru simplu fapt ca mi-am exprimat "nemultumirea" (daca am putea-o numi asa) despre bannerele respective, am senzatia ca s-a iscat un intreg scandal care nu isi are rostul. Nu am absolut nimic impotriva lor, poti sa mai inserezi inca 10
. Oricum, este de apreciat efortul depus in scopu realizarii acestui site. Succes.
@danr: Nu as considera ca am 'carcotit'. Pur si simplu mi-am exprimat parerea despre respectivele bannere

Pentru simplu fapt ca mi-am exprimat "nemultumirea" (daca am putea-o numi asa) despre bannerele respective, am senzatia ca s-a iscat un intreg scandal care nu isi are rostul. Nu am absolut nimic impotriva lor, poti sa mai inserezi inca 10

UNIX is simple. It just takes a genius to understand it.