Salau 13,750 kg !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Adevarul e ca pana acuma n-am vazut pescar ungur (nici in filme, nici in realitate) care sa pescuiasca la spinning "light". Deh, scoala europeana (la fel ii vezi pe britanici sau francezi), nu americana, cum e moda pe la noi. Au tendinta sa foloseasca lansete de provenienta europeana (maxim Shimano, dar mai ales Maver si Spro) grele si lungi, fie ca e cazul, fie ca nu (bineinteles, in acest caz, la Dunare, chiar se justifica). E o moda in Ungaria, de exemplu, de a da la jig cu bete de feeder sau picker-e. Am incercat si eu si am constatat ca nu e chiar o prostie. O actiune "mai de varf" decat la un astfel de bat nu intalnesti (mai ales ca poti sa alegi flexibilitatea varfului), iar rezerva de putere pe cotor e incomparabila. Betele astea sunt concepute sa arunce chiar si 100-150g, dar au un varf sensibil, care reactioneaza la doar cateva grame tractiune. Eu am si renuntat sa-mi mai iau un bat specializat de jig de putere mare. Pescuiesc in general light, iar, rar, cand am nevoie de jig-uri "badarane" am un picker pana la 50 de grame (daca bine tin minte) cu care ma descurc.taicanoe scrie:era o curiozitate ... ca sa scoti "obiectul" in cateva minute trebuie sa te tina si echipamentul ...
Asa ca nu m-as mira ca omul nostru sa fi scos dihania cu vreun Maver Thor 120. Cu asta nu-ti ia mai mult de acele 5-6 minute.
Cu Shogunul meu scot salaul ala in trei minute cel mult. Nu dau cu light la salau pentru ca vecinul lui apropriat e somnul.
Oricum salaul nu este un peste care face un drill fantastic. Aici pescarii de bass il numesc "serpisandre". Serpi de "serpillère" carpa de sters solul si sandre care este numele lui. Adica se lasa adus ca o carpa.
Oricum salaul nu este un peste care face un drill fantastic. Aici pescarii de bass il numesc "serpisandre". Serpi de "serpillère" carpa de sters solul si sandre care este numele lui. Adica se lasa adus ca o carpa.

- Galusca Adrian
- junior
eu cred ca fac destule fata de multi din cei care se dau MARI PRICEPUTI IN ALE PESCUITULUI pe forumurile de pescuit dar nu trebuie sa strig in gura mare; valabil si pt Rambo. uite doar doua exemple:daspinningmaster scrie:sunt si la noi numa ca tre sa-i gasesti si pe urma sa-i pacalesti

FISHING IS LIFE.
The rest just details !
The rest just details !
Galusca Adrian-cred ca esti off-topic,vezi titlul topicului.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Galusca Adrian
- junior
intradevar ecologizarea este de laudat intotdeauna,dar si poza de mai cu sus cu bestia este chiar on-topic.
Michael va recomanda Regulamentul forumului