Salau 13,750 kg !

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 06 Ian 2008, 14:43

era o curiozitate ... ca sa scoti "obiectul" in cateva minute trebuie sa te tina si echipamentul

Frumos exemplar ... uite ca dunarea mai tine si cate o captura serioasa.
S'altare și bunăstare !

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 06 Ian 2008, 15:44

taicanoe scrie:era o curiozitate ... ca sa scoti "obiectul" in cateva minute trebuie sa te tina si echipamentul ...
Adevarul e ca pana acuma n-am vazut pescar ungur (nici in filme, nici in realitate) care sa pescuiasca la spinning "light". Deh, scoala europeana (la fel ii vezi pe britanici sau francezi), nu americana, cum e moda pe la noi. Au tendinta sa foloseasca lansete de provenienta europeana (maxim Shimano, dar mai ales Maver si Spro) grele si lungi, fie ca e cazul, fie ca nu (bineinteles, in acest caz, la Dunare, chiar se justifica). E o moda in Ungaria, de exemplu, de a da la jig cu bete de feeder sau picker-e. Am incercat si eu si am constatat ca nu e chiar o prostie. O actiune "mai de varf" decat la un astfel de bat nu intalnesti (mai ales ca poti sa alegi flexibilitatea varfului), iar rezerva de putere pe cotor e incomparabila. Betele astea sunt concepute sa arunce chiar si 100-150g, dar au un varf sensibil, care reactioneaza la doar cateva grame tractiune. Eu am si renuntat sa-mi mai iau un bat specializat de jig de putere mare. Pescuiesc in general light, iar, rar, cand am nevoie de jig-uri "badarane" am un picker pana la 50 de grame (daca bine tin minte) cu care ma descurc.
Asa ca nu m-as mira ca omul nostru sa fi scos dihania cu vreun Maver Thor 120. Cu asta nu-ti ia mai mult de acele 5-6 minute.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Ian 2008, 16:14

Cu Shogunul meu scot salaul ala in trei minute cel mult. Nu dau cu light la salau pentru ca vecinul lui apropriat e somnul.
Oricum salaul nu este un peste care face un drill fantastic. Aici pescarii de bass il numesc "serpisandre". Serpi de "serpillère" carpa de sters solul si sandre care este numele lui. Adica se lasa adus ca o carpa. :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 06 Ian 2008, 17:14

taicanoe scrie:Scrie cumva si ce echipament a avut ? lanseta, mulineta, fir ?
:lol: :lol: sa ne zica daca tinea Batzul in mana dreapta, sa stim si noi mai exact :lol: :lol:

Galusca Adrian
junior
junior

Mesaj de Galusca Adrian » 06 Ian 2008, 18:37

daspinningmaster scrie:sunt si la noi numa ca tre sa-i gasesti si pe urma sa-i pacalesti :)
eu cred ca fac destule fata de multi din cei care se dau MARI PRICEPUTI IN ALE PESCUITULUI pe forumurile de pescuit dar nu trebuie sa strig in gura mare; valabil si pt Rambo. uite doar doua exemple:

Imagine

Imagine
FISHING IS LIFE.
The rest just details !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Ian 2008, 18:37

Galusca Adrian-cred ca esti off-topic,vezi titlul topicului.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Ian 2008, 19:41

Michael scrie:Galusca Adrian-cred ca esti off-topic,vezi titlul topicului.
Michael...ce fac baietii astia este "ON- TOPIC"la orice ora :!:

Le cunosc actiunile doar de aici de pe forum si imi permit inca o data sa-i felicit si sa le doresc succes !...macar de ar fi mai multi

Galusca Adrian
junior
junior

Mesaj de Galusca Adrian » 07 Ian 2008, 20:49

Michael scrie:Galusca Adrian-cred ca esti off-topic,vezi titlul topicului.
eu doar le-am raspuns la ceea ce au spus ei, dar ca sa fiu "on topic"....iata ce se mai prinde pe la BC de unii pescari :

Imagine
FISHING IS LIFE.
The rest just details !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 07 Ian 2008, 21:15

intradevar ecologizarea este de laudat intotdeauna,dar si poza de mai cu sus cu bestia este chiar on-topic.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 07 Ian 2008, 21:18

a tras la bere? :lol:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Scrie răspuns