s-a comportat elegant sau mai bine il agata intr-un copac ?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Galusca Adrian
- junior
Tudor,
Cred ca pescarul ala a avut o atitudine normala. De ce oare, tocmai aceasta normalitate trebuie sa starneasca mirare, aplauze si felicitari.....?
Cred ca pestele mare e inca asociat cu echivalentzele kilogramelor de cotlet, ceafa sau metrii patratzi de shoric ai "sarmanului Ghitza porc de Paste".
Cred ca pescarul ala a avut o atitudine normala. De ce oare, tocmai aceasta normalitate trebuie sa starneasca mirare, aplauze si felicitari.....?
Cred ca pestele mare e inca asociat cu echivalentzele kilogramelor de cotlet, ceafa sau metrii patratzi de shoric ai "sarmanului Ghitza porc de Paste".
Onesti, cred ca ti-ai raspuns singur. E a atitudine normala acolo unde a fost prins. La noi nu e normal.onesti scrie:Tudor,
La noi, cand eliberezi un peste, se uita ceilalti la tine ca la urs. Daca eliberezi un somn ca ala, risti sa te lege si sa cheme ambulanta. Si atunci sa vezi explicatii: stiti, io sunt normal, da nu stiu de ce, toti ceilalti zic ca sunt nebun.