Românii sunt obseda?i.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: Adelin, dr.pike, tudor, johnnybravo, Moderatori

Scrie răspuns
gabitoi
veteran
veteran

Românii sunt obseda?i.

Mesaj de gabitoi » 29 Apr 2013, 21:54

Românii sunt obseda?i. De diferite lucruri. Asta n-ar fi o problem? dac? aceste obsesii ar fi constructive.. Uite, japonezii sunt obseda?i de electronic? ?i au ajuns unde au ajuns. Francezii sunt nesp?la?i, dar au nasuri fine ?i sunt obseda?i de parfumuri. ?i uite unde au ajuns. ?i exemplele ar putea continua. Din nefericire, la noi obsesiile nu sunt de natur? colectiv?. Adic?, de?i românii împ?rt??esc cam acelea?i obsesii, ele sunt profund egoiste ?i privesc fericirea personal? chiar în detrimentul tuturor celorlal?i.
TOP 10 OBSESII ROMÂNE?TI
1. Obsesia cu "casa pe p?mînt".
Toata lumea ?i-ar da 20 de ani din via?? ca s? aib? cas? pe p?mînt. Nu conteaz? c? vei sta ORE ÎN ?IR în trafic!!! Nu conteaz? nimic! Cas? pe p?mînt s? fie!
2. Obsesia televizorului.
Românul e devorator de televiziune. S-au f?cut ni?te cercet?ri ?i cic? noi am fi cam cei mai avizi din Europa. Adic? ne uit?m cel mai mult la televizor. ?i, asta e genial?, avem cele mai multe televiziuni!!! Mi se pare fascinant c? românul este "europeanul" cel mai telespectator având în vedere c? în România sunt, cu câteva excep?ii, cele mai imbecile ?i mai de prost-gust produc?ii!
3. Obsesia Coelho.
Dac? n-ai citit Coelho, n-ai viitor, frate! "P?i am citit Dostoievski, Tolstoi, Salinger, Marin Preda, Nichita St?nescu."
"Te pisi pe ei! Cite?te Coelho!"
4. Obsesia ?î?elor.
Aproape to?i produc?torii TV au urm?toarea obsesie: "?î?ele aduc rating!" ?i ?ti?i ce e mi?to? C? de cî?iva ani încoace s-a dovedit a fi complet fals. Oamenii au la dispozi?ie internetul pentru lab?. Dai un click ?i gata! Cine dracu' mai a?teapt? emisiunea cu "Mama Natur?" ca s?-i "dea în cap lu' mutu". (scuze, Adriane, dar asa e expresia! Dac? vrei, schimb?m: "s?-i dea în cap lu' Chivu")
5. Obsesia messenger.
Asta e, totu?i, un fenomen global. P?i dac? a ajuns mama s?-mi dea buzz ?i s?-mi repro?eze c? stau pe "invisible"!
6. Obsesia haiduceasc?.
Dup? o sticla-dou? de vin, ?i cel mai pr?p?dit român devine haiduc la orice nunt?. Fur? mireasa, cere r?scump?r?ri. ?i dup-aia, haiducia maxim?. "Pu?ca ?i cureaua lat?????.". Apoi recunoa?te c? e impotent:"Ce b?rbat AM FOST odat??????."
7. Obsesia auto.
În România exist? cea mai dinamic? pia?? auto. Punct. Pe str?zile noastre exist? ma?ini cum n-au v?zut nici parizienii, nici londonezii. Punct.
8. Obsesia c?rnii din congelator.
Cu toate c? au trecut 20 de ani de cînd g?se?ti sute de feluri de carne ?i la 4 diminea?a, românul înc? î?i mai încarc? pîn? la refuz congelatorul. S? fie acolo. Cine ?tie..
9. Obsesia celular?.
Pentru român, telefonul mobil reprezint? un "statement". Am v?zut vînz?toare în magazinul Titan care aveau telefon de 3 ori mai scump ca al meu, de?i eu poate cî?tig de 30 de ori mai mult. ?sta e un mare mister. Cum ajunge un om cu un salariu de 10 milioane s? aib? un mobil de 20 de milioane? ?i s? dea beep cu el!!!!!!!
10. Obsesia "dac? ?la nu face, de ce s? fac io?".
Asta de obicei e completat? ?i cu o doz? de mîndrie: "Ce?Sunt mai prost?!" DA!!!

Sursa :Internet
Am invatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.

Ghenadie
veteran
veteran

Re: Românii sunt obseda?i.

Mesaj de Ghenadie » 30 Apr 2013, 07:08

obsesia tzoalelor cu sclipici si etichete mari, cusute la vedere :lol1:

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 01 Mai 2013, 09:51

Obsesia gratarului de 1 Mai !!!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 01 Mai 2013, 16:43

obsesia folosiri cuvintelor din alte limbi cind nu e cazul . avem si noi in limba romana cuvintele respective dar .... ,, suna mai bine in engleza " . KaKat !
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 01 Mai 2013, 17:12

analiza pe obsesii :lol:
1
Obsesia cu "casa pe p?mînt"
daca avem casa in cer sau macar sub pamint ( din cauza de deces ) ni se rupe de trafic ( indiferent care trafic ) . cit avem casa pe lumea asta tot atita stam in trafic si aia de la bloc si aia de la casa important e cum te simti in casa ta !
2
Obsesia televizorului.
daca romanul ar avea bani mai multi sigur nu ar mai fi interesat de tv sunt atitea moduri de a petrece timpul . exemple : restaurant , circiuma , birt , la meci , la c urve , droguri ...... :lol:
3
,, Obsesia Coelho. " retardatul care o pus chestia asta pe net e in urma cu minim 5 ani . ( sau o fi de vreo 5 ani pe net ,, iar raza ei abia acum / luci vederii noastre " :?: )
4
Obsesia ?î?elor.
imi plac SUNT OBSEDAT ? o fi bine ? DA ! nasol era daca imi placeau ,, baieteii "
5.
Obsesia messenger.
a fost si asta acum e skipe ( sper ca am scris corect daca nu nu dati prea tare :lol: )
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 09 Mai 2013, 14:30

grey-wolf

Mult respect!

Scrie răspuns