ROMANIA a ratat ...

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

anem
veteran
veteran

ROMANIA a ratat ...

Mesaj de anem » 01 Apr 2009, 22:50

Rusinos as zice ... imi este groaza sa ma mai uit la vreun meci al echipei ... atat de prost inca nu a jucat niciodata cred si o campanie de calificari ratata inca din primele 5 meciuri nu a existat ...

voi ce parere aveti?

mie unul imi este rusine ... cred ca o reconstructie totala ar fi cea mai buna solutie ....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Re: ROMANIA a ratat ...

Mesaj de Fario_nebunu » 01 Apr 2009, 22:58

d4md3od scrie:Rusinos as zice ... imi este groaza sa ma mai uit la vreun meci al echipei ... atat de prost inca nu a jucat niciodata cred si o campanie de calificari ratata inca din primele 5 meciuri nu a existat ...

voi ce parere aveti?

mie unul imi este rusine ... cred ca o reconstructie totala ar fi cea mai buna solutie ....
Ma uitam la Piturca cu cata nesimtire si cinism a spus la sfarsitul mciului ca nu vede de ce si-ar da demisia, ca e apreciat de unii suporteri, ca i s-au cerut autografe etc.
Asta cred ca si daca luam bataie cu 10-0 tot gasea un element "pozitiv" si spunea ca in fond nu e atat de rau, ca "baietii si-au facut datoria" si "sa vedem ce ne aduce meciul urmator". Nu ai de ce sa iti fie rusine!Fotbabistilor (mai ales celor din aparare) sa le fie, antrenorului, staffului. Dar lor nu prea le e!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 01 Apr 2009, 23:02

Piturca din punctul meu de vedere demult trebuia sa zboare de la echipa alaturi de 70% din jucatori care sunt efectiv de pomana ...

pe langa faptul ca e praf ca si antrenor mai are si tupeul de a face pe desteptul pe la interviu ... este un nesimtit care se pare ca nu vrea sa recunoasca sub nici o forma ca s-au dus zilele lui (daca o fi fost vreodata) ...

sper intr-un viitor mai bun al echipei dar ma cam indoiesc ca se va schimba ceva in viitorul apropiat ...

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 01 Apr 2009, 23:06

Piturca a fost spectator pana in minutul 97, cand s-a trezit brusc si urla la jucatori sa bata un aut mai repede. Jenant, penibil, dezonorant, dezastruos, sfidator, si tot ce mai poate exista. Mi-e sila! Am mai jurat prima data cand a fost pus Piturca selectioner ca nu ma mai uit la meciurile nationalei, si nu m-am tinut de cuvant. Sper sa zboare cat de curand. Daca ar avea un pic de demnitate si profesionalism si-ar da demisia, dar vad ca banii de contract sunt mult mai importanti pentru el. Ce cautau banel, bucur si altii la nationala??????? Ma opresc aici. De jena.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 02 Apr 2009, 01:58

pai mai dane, cum ce cauta banel?e negru, mic si sprinten.alearga tare si mult, dar alearga de nebun :lol: apoi bucur, pai cum mai dane, ce cauta bucur la nationala?pai mai dane, bucur e mic, stii ce iti explic?e mic si-al dracului.cand alearga bucur, te sperii de el, de zici ca imediat ii pica o mana, un antebrat.asta e echipa.bine ca is si sarb un pic, asa ca hai srbija.sâc sâc sâc. :respekt: :cooler: :respekt:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 02 Apr 2009, 05:03

Asa e cand ai la nationala un antrenor pi turca si nu pi fotbal. In Piatra avem unul ce se numeste pi nalti. :lol: :lol:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 02 Apr 2009, 07:24

la cum se misca treburile in fotbalul nostru nu m-ar mira ca pitiponcul sa mai prinda un mandat.
Fire zmucite!

Matei Claudiu
veteran
veteran

Mesaj de Matei Claudiu » 02 Apr 2009, 07:35

romania rulles!!!!!
.......poate prin 2200!!! :twisted: :twisted:
pana atunci astia sunt...niste fotbalisti de divizia a 4 a!!! :lol: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 02 Apr 2009, 09:18

niste fotbalisti de divizia a 4 a!!!
indiferent de cine iar fi antrenat pi turca, pi fotbal sau Maradona :lol:
Incompetentul asta de Pi Turca ne-a adus ultimile doua calificari :lol: dupa prima calificare, terminata fara infrangere a fost schimbat asa ca la revenire a avut grija sa faca un contract beton :lol:
Va mai amintiti ultimul meci de la ultimul turneu ... ala in care JUCATORII n-au vrut sa se califice mai departe pentru ca-si pierdeau biletele de vacante cumparate cu muuult inainte de turneul final.
Asa ca JOS PITURCA ! Traiasca Mutu, Chivu, Contra, Lobont si compania!
adica generatia de pleu. (aur, aoleu, pleu)
S'altare și bunăstare !

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 02 Apr 2009, 09:43

salut taicanoe ...

no offence, dar lasa-ma cu piturca asta ca e complet de pomana, cred ca ar juca mai bine fara antrenor decat cu el ... sa nu il laudam pentru ce a facut in trecut, pentru ca in afara de calificari nu a facut absolut nimic, si nu stiu daca e chiar atat de laudabil ca ne-am calificat la un turneu final .... mie personal mi se pare normal ca echipa noastra sa se califice ... daca obtinea alte performante as mai zice ... dar nu sunt ...

nici jucatorii nu sunt mai rasariti asta e clar ... cam 70% dintre ei nu au ce sa caute acolo si din restul de 30% ori sunt prea fricosi ori au prea multe aere in cap ... cred ca una dintre cele mai bune rezolvari ar putea fi schimbarea radicala a echipei si evident a antrenorului ... cam greu de realizat pentru noi chestia asta ...

poate faptul ca echipa noastra a luat bataie de la niste pustani ii aprinde vreun beculet cuiva care are putere sa schimbe ceva ... noi de ce nu avem curaj sa jucam si sa promovam jucatori tineri ? :roll:

Scrie răspuns