Rog ajutor de la colegii din SIBIU!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Rog ajutor de la colegii din SIBIU!!!

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 21 Mai 2011, 15:46

Stiu ca nu este tocmai mic orasul dar merita incercat,poate poate vreun coleg de-al nostru il poate scuti de neplaceri pe un concetatean al sau din Sibiu!

In ianuarie am vandut masina cuiva din Sibiu prin intermediul unui prieten(eu eram cu piciorul rupt cu cateva zile inainte)ramanand sa circule pe numele meu cat mai avea taxele platite,urmand sa ma conacteze ptr. perfectarea actelor.Acestea au expirat de cateva zile si eu va trebui sa o radiez in curand!Telefonul lasat nu mai este valabil si ptr. a incerca sa evit neplaceri ptr sibian incerc sa intru in contact cu acesta prin bunavointa altora!
UN RAU SE FACE USOR....
Daca cunoasteti cumva masina din pozele de mai jos sau imi puteti da ceva detalii lasati vorba aici sau un semn la tel.0732.35.0001 .Va multumesc anticipat!

https://picasaweb.google.com/1178378765 ... 760/BMW330#

P.S.Berea o oferim din ambele parti implicate! :D

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 21 Mai 2011, 21:26

Nu am vazut-o prin Sibiu, desi cu numarul asta si volanul pe dreapta, iti cam sare in ochi.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 21 Mai 2011, 21:32

baiatul de acolo este sigur,poate in ultima vreme nu o mai circula daca actele sunt gata :? am lasat si eu vorba poate as putea evita sa intrerup actele!
Multumesc de raspuns!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Mai 2011, 22:40

masina nu am vazut-o , dar cu siguranta ai numele si adresa celui care a cumparat-o . cauta in cartea de telefoane trimite o scrisoare sau daca crezi ca nu e o problema fa public numele si adresa poate cineva sta in zona sau il cunoaste .

eu cred ca era interesul cumparatorului sa te caute pentru acte asa ma tem ca masina are alt proprietar decit cel care a luat-o de la tine .

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 21 Mai 2011, 22:51

ce usor ar fi fost asa... :roll: intre prietenul asta al meu si respectivul au facut un contract de vanzare de 15lei la un birou de acte urmand ca pana acum sa vina cu masina sa o trecem impreuna la inmatriculat in BG,iar ptr asta se putea doar pe numele meu care sunt proprietar pe talon.Nu am dat importanta exemplarului de contract ramas in masina prietenului meu pana acum doua saptamani,dar cred ca a fost aruncat pe la spalatorii inca de pe atunci :evil: .Ptr mine e simplu,trimit prin posta talonul in Uk si cer radierea masinii dar nu am interes sa il las cu ea pe cap..Stima!

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 21 Mai 2011, 22:58

ok te inteleg si apreciez ca nu vrei sa lasi omu cu necazul pe cap .
un nume(prenume) sau macar in ce zona locuieste (aproximativ sau ceva un punct de reper )ca totusi sibiul o fi mic dar nici chear asa .

ajuta-ne sa te putem ajuta

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 24 Mai 2011, 13:39

nici eu nu ti-am vazut M-ul pe strada, unui coleg de-al meu i se pare ca a vazut-o in targul de masini, dar nu e sigur

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 24 Mai 2011, 17:31

Multumesc oricum ptr interesul acordat anuntului!
Mai incerc vreo cateva zile cat mai am de asteptat legal si o radiez ca nu am incotro,prost e ca daca apuca sa schimbe proprietarul,acel nestiutor nevinovat ramane cu buza umflata ,cu masina confiscata si dosar penal :roll:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Mai 2011, 18:01

suna la politie si da-o in urmarire :lol:
in fond inca e masina ta :lol: :lol: :lol:

HAYABUSA_COSMIN
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de HAYABUSA_COSMIN » 24 Mai 2011, 19:47

Asa ceva nu se face!!!!!!!!
Ar insemna sa fie saltat in suturi,iar daca eu am pierdut exemplarul de contract nu inseamna ca si baiatul a facut la fel :D ,in fond miile de euro i-am incasat chiar daca in baza acelei hartii de 15on!Stima

Scrie răspuns