orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
noname
- veteran

-
Haideti sa facem revelionul pe site

daca tot face parte din viata noastra nu?
Eu chiar acu am scos jucarile si am inceput sa sterg la multinete si nu mai vad pe nimeni pe aici, poate o sa pescuim tot anul viitor cine stie.
PS
Deci care intra pe site sa se semneze aici la 12:00 fix si va avea un an plin de capturi record
-
noname
- veteran

-
LA MULTI ANI 2006
-
noname
- veteran

-
fix
-
noname
- veteran

-
lol sper sa fie valabil si la anu

topicu
-
mrvily
- Moderator

-
-
paul
- Moderator

-
Asa este.. Doamne ajuta! Daca e sanatate incet, incet vin si celelalte.
Acu' referitor la topic, as dori sa va intreb ce parere aveti de programele TV din noaptea dintre ani?
Parerea mea ca ca multe dintre televiziunile cu audienta mare s-au facut de 2 bani. Oare ce s-a difuzat la TV sa fie sfecific pentru poporul roman? Imnul Romaniei pe muzica de manele....
Personal m-au dezgustat foarte unele emisiuni....

-
noname
- veteran

-
Pai voi de ce credeti ca am stat in noaptea dintre ani pe site ?
Deoarece nu aveam la ce ma uita la televizor... emisiuni de 2 bani exact cum ziceati, asa ca am luat fiecare poza din galerie si m-am uitat la ea, ... apoi mi-am scos trusa de spinn mi-am sters mulinetele,... bineinteles nu mai era nimeni pe mess

si nici ca am mai deschis TV am stat acas si am ascultat ce muzica am vrut (asta sa-i acoper manelele vecinului) ... apropo de intretinerea topicului sper sa vin cu ceva chestii interesante in lulie pe aici

-
musKloiu
- veteran

tare singur trebuie sa fii daca ai stat tu pe forum stergand la mulinete in noaptea de revelion....... nu o spun cu rautate, pt. k si eu am probleme cu manelele si cu lumea asta de rahat in care suntem nevoitzi sa ne invartim,dar sa stii k "lumea virtuala" prosteste rau ...da rau de tot ....clar nu este o rezolvare asa k iesi din casa si da mana cu oamenii indiferent daca-ti place sau nu de ei....eu mi-am facut datoria si ti-am zis sper sa nu te superi

data viitoare dak nu ai unde sa te duci da si tu de stire unde inkp o gramada de dezaxati mai e loc si pt unu

Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
Gerula
- veteran

musKloiu scrie:clar nu este o rezolvare asa k iesi din casa si da mana cu oamenii indiferent daca-ti place sau nu de ei....eu mi-am facut datoria si ti-am zis sper sa nu te superi
Cred ca mesajul trebuie sa fie chiar mai optimist, in sensul ca pana la urma sigur gasesti oameni cu care te poti intovarasi fara sa faci prea multe compromisuri, totul e sa cauti

. Uite, muskloiu a facut un gest frumos, si fii sigur ca sunt destui oameni prietenosi pe lumea asta.
Cu lacrimi Bastus!
-
noname
- veteran

-
eh mai oameni dar tare singuratic ma mai credeti

ei bine sunt si nu ca nu as fi avut unde sa ma duc sau n-am avut invitatii pur si simplu n-am avat chef sociabilitate in noaptea de revelion

Oricum merci pentru sfaturi

apreciez asta