Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
N-am sa intervin decat cu sublinierea faptului ca mai multe nume din Biblie si din relatarile sfinte au terminatia ,, EL " - iar prin traducere inseamna ,, Al lui Dumnezeu " :Adi G scrie: arhanghelul gabriel a coborat (din ceruri???)
vaiii, sufletul meuuuuuAdi G scrie:"...o regula pa mitza a lu curcan in gura..."
http://www.youtube.com/watch?v=rANlsNtz ... re=related
altu....
pt ca la spin mulinezi in juma de ora cat mulinezi o zi intreaga la crap, iar angrenajele sunt esentiale...dumi_id scrie:Ca tot am vazut pe la aria "ce ne mai cumparam" mulinete stella. Sunt pescar preponderent de crap (65/35) si am investit si eu ceva in scule dar sunt cateva chestii care mi se par chiar aberante, cum este pretul mulinetelor gen stella(sau 12000 mgs pt crap, oricum peste 2000 roni la magazin). Nu mulineta (varf de gama) te ajuta sa castigi un peste sau un metru la distanta ci batul.
Ca exemplu am concursul de casting facut intre cativa pescari destul de cunoscuti in lumea "crapista" unde cu o mulineta okuma axeon si un bat hakuyo MTX (ansablu ce valoreaza onorabila suma de ~600ron) s-a facut legea cu peste 160m, dand clasa unor ansambluri de peste 1500-2000ron.
Avand in vedere ca in spinning distantele de pescuit sunt mult mai mici 30-60m nu inteleg de ce se pune amprenta pe aceste "scule" exclusiviste care in afara de 0-uri la factura nu au nimic in plus fata de altele de nivel mediu?