recarosare

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

recarosare

Mesaj de kingofbeasts » 02 Sep 2011, 00:14

a facut cineva recarosare :?: ce conditii trebuie sa indeplineasca masina noua? cam care ar fi costurile si pasii de urmat? pe scurt am ramas fara roti si vreau sa stiu daca merita sa iau altele pe actele ce mi-au ramas :?:

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 04 Sep 2011, 12:00

nu stiu exact pasii care trebuie urmati dar stiu sigur ca daca nu ai pe cineva mai sus asa pe la rar poti sa uiti de recarosare.asta asa ca info sa nu pierzi timpul sa te interesezi ce anume ai nevoie
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Sep 2011, 23:11

e naspa in cazul asta .
vroiam sa stiu doar daca merita sa mai tin epava pentru acte sau o radiez si o dezmembrez. daca sunt sanse sa fac recarosare si sa ies mai ieftin decat cu taxa auto atunci poate o sa-mi aduc alta de afara.
n-a trecut nimeni prin asta ? sau vreu cunoscut? macar o idee de pret chiar si numai la nivel de zvon?

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 05 Sep 2011, 04:39

la pret m-am interesat.eu pt o frontera aveam nevoie.si daca ai incredere si nu te deranjeza numerele de BG e mai "legal" asa.sau daca nu poti vinde actele dar nu cred sa iei mult pe ele.ar fi ideal daca ai reusi o recarosare dar dupa cum stii romanica si multimea de hartii necesara de multe ori ai impresia ca te lupti cu morile de vant.ar mai fi o idee.sa mergi pur si simplu la rar si sa intrebi cu tupeu, chiar sa sugerezi ca ai fi dispus sa dai o mica atentie.de stricat nu strica
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 05 Sep 2011, 17:16

o sa merg si la RAR dar vroiam sa merg cu temele facute ca sa stiu ce intrebari sa pun.

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 05 Sep 2011, 19:18

Cu hartogaria e asa cum zice BigDaddy...
...stii ca era o reclama...cam asa e

Vlady_V
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Vlady_V » 20 Sep 2011, 19:58

desi cam tarziu, pot sa-ti zi eu, am facut o recarosare LEGAL, fara spaga,pasii sunt urmatorii:
-mers RAR cu masina inmatriculata in ro pentru autnetificare si cu actele masinii... de germania sa zicem:) Cost aprox: 100 lei, in 7 zile iti vine acceptul pentru recarosare de la buc, in functie de puncte comune,motorizari etc etc
-deviz de service autorizat RAR cum ca ai schimbat caroseria si motorul din vechea masina. Cost aprox-1000-1200 RON, lista service-urilor autorizate o gasesti pe site-ul rar.
-mers din nou rar pentru omologare si itp Cost: 700 RON
-asigurare 6 luni si inmatriculare la politie

sau decupezi cu sudura seriile de pe A1 si le sudezi din nou pe A2,chituit,vopsit etc:)))
nu recomand

Scrie răspuns