Sunt siderat de ce s-a intamplat la asa zisul derby steaua-rapid. Calitatea meciului a fost destul de buna, rapidul desi dominat la mijlocul terenului a reusit sa marcheze si se indrepta aproape sigur spre victorie. Dar...au intervenit "minunatii" suporteri giulesteni si au compromis sansele de a ajunge in CL si chiar si de EUFA ptr ca vor juca pe alte stadioane, al lor fiind suspendat.
Ce vreau sa remarc?
1. arbitrul Deaconu a avut dreptate si il inteleg - lovit in cap, injurat, le-a zis sa inceteze, aia au continuat sa arunce...asa ca a procedat corect
2. rapid pierde pe mana suporterilor - e cazul sa ii identifice pe camerele de luat vederi pe cei ce au aruncat si sa le impute costurile ratarii calificarii! Pacat ca in galeria alb-visinie sunt atatia tarati, handicapati mentali, oameni labili psihic. Deh, sechelele epocii Ceausescu, decretzeii, copiii facuti in abur de alcool
3. cu asa galerie rapidul e de fapt echipa de divizia B. Fara suparare, nu am nimic cu echipa, dar galeria o trage in jos
4. pacat...mare pacat ca se bucura iar Gigi Becali. Steaua castiga pe nemeritate, se alege iar cu puncte aiurea! Nu a meritat aceste puncte. Cat despre teoria cum ca de fapt suporterii sau suporterul aruncator de brichete era stelist...deghiuzat in rapidist, ce sa zic? O aberatie. Oricum, sa fie prins si pedepsit cat mai aspru.
Cam asta e. Mie personal imi pare rau ptr ca as fi vrut ca rapidul sa invinga totusi. Sper sa le fie invatare de minte - pe viitor la astfel de meciuri sa joace fara public. E mai sanatos. Tot respectul meu pentru portarul Coman si pentru ceilalti rapidisti si stelisti care si au aparat fair play sansele!