Radutza cercetat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- vijelie
- veteran
Radutza cercetat
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
re
si cand ma gandesc ca altii fac puscarie pentru o gaina furata sau un morcov furat 
se mai aude o chestie cum ca BRD ar da credite in valuta cu dobanda variabila ilegal !

se mai aude o chestie cum ca BRD ar da credite in valuta cu dobanda variabila ilegal !
dar asa cum pot astia concesiona pe 50 de ani , de ce sa nu se faca comcesiuni pe 4-5000 de ani..? iei lacul, faci parc de distractii, scoti petrol, si cand se apropie sorocul celor cinci mii de ani, cu vreo 7-8 ani inainte faci lac la loc... si e totul in regula.
mi se pare absurd! daca voi castiga de 5-6 ori potul cel mare la loto imi iau si eu o garla pe 10.000.000.000 de ani ca atat va mai tine universul....
da duc suparat la culcare.
sper sa-l infunde pe raduta!
mi se pare absurd! daca voi castiga de 5-6 ori potul cel mare la loto imi iau si eu o garla pe 10.000.000.000 de ani ca atat va mai tine universul....
da duc suparat la culcare.
sper sa-l infunde pe raduta!

- vanatoruldepesti
- veteran
Cineva a "impins" greu pentru a-l arde pe Radutza. I-a facut-o cineva, probabil concurentza
140 de milioane lei vechi sunt chiar un mizilic, dar probabil numai asa il puteau agata, legandu-se de orice. Este interesant de urmarit, in cazul in care se anuleaza concesiunile respective pe baza nerespectarii contractelor, cine va fi urmatorul concesionar... 

Re: re
am experienta destul de mare cu sistemul bancar din Romania.chieftain scrie:si cand ma gandesc ca altii fac puscarie pentru o gaina furata sau un morcov furat
Cea mai proasta banca se detaseaza clar: Raiffeissen Bank.
Din toate punctele de vedere: angajati, servicii, respectul fata de client...
Despre raduta: dumnezeu nu doarme... sper ca pana la urma sa-l infunde pe sacalul sef: nastase
Re: re
Cred ca esti putin subiectiv: probabil ai avut vreo neplacere la un moment dat cu ei . Nu sunt nici cea mai proasta si nici cea mai buna banca din sitem .rica scrie: am experienta destul de mare cu sistemul bancar din Romania.
Cea mai proasta banca se detaseaza clar: Raiffeissen Bank.
Din toate punctele de vedere: angajati, servicii, respectul fata de client...
Cunosc multe alte banci mai proaste ca ei din toate punctele de vedere pe care le-ai enumerat mai sus .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.