Radare noi, detectoarele inutile?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mci, gyorg, cred ca ma indrept catre solutia asta
in alta ordine de idei, un pretin care merge des piatra neamt bucuresti, cu masina de masina (audi a5 s5, pana mea, pe acolo) si care merge ca dementu, mi-a spus ieri ca pe radarele astea de tip nou i le semnaleaza antiradaru mai bine decat pe celelate
se pare ca nu stiu garcea astia sa le tina in mod stand by, si merg continuu

in alta ordine de idei, un pretin care merge des piatra neamt bucuresti, cu masina de masina (audi a5 s5, pana mea, pe acolo) si care merge ca dementu, mi-a spus ieri ca pe radarele astea de tip nou i le semnaleaza antiradaru mai bine decat pe celelate

-
- utilizator constant
Se confirma: un Beltronic 940, l-a detectat de la cel putin 2 km, si asta in trafic pe nationala; cand au ajuns in dreptul meu ziceai ca sare detectoru din suport de cat de tare piuia...n-o fi la momeala chestia asta, pentru adormirea vigilentei?toni f scrie:mci, gyorg, cred ca ma indrept catre solutia asta![]()
in alta ordine de idei, un pretin care merge des piatra neamt bucuresti, cu masina de masina (audi a5 s5, pana mea, pe acolo) si care merge ca dementu, mi-a spus ieri ca pe radarele astea de tip nou i le semnaleaza antiradaru mai bine decat pe celelate![]()
![]()
se pare ca nu stiu garcea astia sa le tina in mod stand by, si merg continuu
![]()
![]()