Radare noi, detectoarele inutile?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

nando
junior
junior

Mesaj de nando » 07 Mar 2010, 00:14

recomandari nu am deoarece fiecare i si ia dupa buget,intrebati un camionagiu cate amenzi a loat de viteza si raspunsul este 0.iar canalul va ramane acelasi 22 pt. Romania

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 08 Mar 2010, 09:44

mci, gyorg, cred ca ma indrept catre solutia asta :)

in alta ordine de idei, un pretin care merge des piatra neamt bucuresti, cu masina de masina (audi a5 s5, pana mea, pe acolo) si care merge ca dementu, mi-a spus ieri ca pe radarele astea de tip nou i le semnaleaza antiradaru mai bine decat pe celelate :D :D :D se pare ca nu stiu garcea astia sa le tina in mod stand by, si merg continuu :D :D :D

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 08 Mar 2010, 10:30

toni f scrie:mci, gyorg, cred ca ma indrept catre solutia asta :)

in alta ordine de idei, un pretin care merge des piatra neamt bucuresti, cu masina de masina (audi a5 s5, pana mea, pe acolo) si care merge ca dementu, mi-a spus ieri ca pe radarele astea de tip nou i le semnaleaza antiradaru mai bine decat pe celelate :D :D :D se pare ca nu stiu garcea astia sa le tina in mod stand by, si merg continuu :D :D :D
Se confirma: un Beltronic 940, l-a detectat de la cel putin 2 km, si asta in trafic pe nationala; cand au ajuns in dreptul meu ziceai ca sare detectoru din suport de cat de tare piuia...n-o fi la momeala chestia asta, pentru adormirea vigilentei?

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 08 Mar 2010, 11:36

hehe, CC, daca eram in alta tara, credeam ca e momeala ...

la noi, cred ca de fapt sunt doar prosti :D :D :D

singura problema este ca tot o sa invete pana la urma ... mai tarziu, ca asa "poate" ei, dar in fine tot o sa fie capabili sa ne arda ...

statia se pare ca este the ultimate solution ....

Scrie răspuns