Putem sa-l salvam pe laurentiu

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
madalin013
utilizator nou
utilizator nou

Putem sa-l salvam pe laurentiu

Mesaj de madalin013 » 19 Feb 2010, 17:42

http://www.curier.ro/index.php?option=c ... Itemid=391

Haideţi să-l salvăm pe Laurenţiu!!!!!!!!
În urmă cu cîteva zile a intrat pe uşa redacţiei un bărbat la vreo 50 de ani, îmbrăcat bine, cu părul cărunt, foarte politicos dar faţa lui exprima durere şi disperare. S-a apropiat de mine şi mi-a zis pe un ton calm dar în acelaşi timp disperat ... „Mă puteţi ajuta, vă rog?” L-am invitat să se aşeze şi l-am întrebat ce s-a întîmplat. Atunci omul şi-a început povestea. „Fiul meu ... este bolnav rău ... o să ... (s-a oprit puţin pentru a-şi stăpîni lacrimile apoi a continuat), are nevoie de ajutor şi nu mai avem bani ... Îl cheamă Laurenţiu şi a fost descoperit cu o boală foarte gravă iar acum are nevoie de transplant de inimă şi de plămîni ... Declanşarea bolii s-a făcut în septembrie, cînd a fost suspectat de hepatită si trimis la Spitalul Fundeni de medicii piteşteni. Investigaţiile au continuat şi la Spitalul Floreasca unde i s-a stabilit diagnosticul de insuficienţă cardiacă. Cu ajutorul medicului de firmă este transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Tîrgu Mureş, unde a fost supus altor analize. Singura soluţie este ajutorul extern. În prezent s-au finalizat investigaţiile la clinica din Viena cu diagnosticul cert si clar de DUBLU TRANSPLANT – cord şi plămîni. Cazul este mai mult decît urgent, deoarece inima lui funcţionează doar în procent de 10% din parametrii normali. Costurile pentru transplant se evaluează la suma de 100.000 EURO. Ajutorul celor dragi, rude, prieteni, colegi sunt departe de a acoperi suma necesară.” Se opreşte din nou cîteva minute pentru a nu izbucni în lacrimi. Tot timpul cît a povestit drama prin care trece a încercat să fie cît mai coerent chiar dacă se vedea foarte clar că este disperat. Se gîndea tot timpul că băiatul său de 24 de ani zace într-un pat de spital şi el nu are cum să-l ajute. Se vedea foarte clar că este un om cinstit care a muncit toată viaţa pe un salariu de nimic. Viaţa familiei Stan a fost plină de greutăţi. În urmă cu un an Laurenţiu şi-a pierdut mama. A făcut infarct în plină stradă şi a murit la scurt timp. Nu a mai rămas decît el şi tatăl său care acum încearcă disperat să-şi ajute fiul. Aţi văzut vreodată un părinte al cărui copil se află pe moarte? Vă daţi seama ce este în sufletul acelui om? Vă imaginaţi cum se simte cînd ştie că fiul său poate muri dacă nu face rost de bani? Putem să ne imaginăm în ce situaţie se află acest tată, ce sentimente sau ce gînduri îi trec prin cap ştiind că nu poate să-şi salveze fiul? Nu, nu putem pentru că nu suntem în situaţia lui! Dacă vreţi totuşi să-l ajutaţi pe Laurenţiu, dacă vreţi să salvaţi o viaţă de om, să ştiţi că se poate!!! Donaţi cît vreţi pentru acest tînăr care se află la începutul vieţii, donaţi pentru un băiat care se află în suferinţă. Puţin cite puţin se vor aduna banii necesari operaţiei! De ce să nu ajutăm şi noi?? Vă las mai jos conturile în care puteţi dona!!!

RO92 RNCB 0626 0528 1797 0003 IN EURO
RO49 RNCB 0626 0528 1797 0001 IN LEI
Conturile sunt deschise la B.C.R. Piteşti pe numele lui - STAN LAURENTIU.
Persoană de contact : Barbu Mariana – 0741 / 210 635

Scrie răspuns