pui de balta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
salut.sorin ,ai scapat la metafizica.daca nu am face, ceea ce ne face placere,cred ca ne-am lua campii.in definitiv suntem specie dominanta si invaziva ,trebuie sa fim constienti de asta si de consecinte.
nu te baza ca plantele nu au receptori specializati si ca nu simt,e falsa supozitia.
ideea dupa care ma calauzesc,e sa nu irosesc resursele irational.
nu te baza ca plantele nu au receptori specializati si ca nu simt,e falsa supozitia.
ideea dupa care ma calauzesc,e sa nu irosesc resursele irational.
walleye
a scapat el la metafizica cepii sh'a slaninii, da' si tu te-ai afundat adinc in cea a butoiului cu batracieni...adrian frunza scrie:salut.sorin ,ai scapat la metafizica.[...] ideea dupa care ma calauzesc,e sa nu irosesc resursele irational.
si cam care ar fi formula dupa care aflii citi brotaci poti scurta de picioare in mod rational? f(suprafata totala a baltii) sau f(decibeli remanenti)?

dom'le, mie in general imi plac bulanele de broasca pane da' nu chiar atit incit sa le si colectez / prelucrez...
oricum avea nevoie situl asta si de topicuri tip "survival guide"...
anyway
Fereasca-ne Dumnezeu de foamete ca vad ca as avea concurenti de temut in camarazii mei...

"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976
- costica_fishing
- veteran
Chiar ca devine interesant topicul!
Sorine, tu baiat cu scoala, nutz aduci aminte vorba: "lac sa fie, ca broaste sunt destule"?
Frate...credeti ca si astea sunt pe inventar?
Nu de alta, e un curaj deosebit sa te apuci sa jupoi vreo 30-40 de bucati pt o cina in familie.
Am vazut si io manevra asta de capturare a batracienilor, pe undeva in zona Fetesti: primului exemplar i colecta o bucata de piele, care, intoarsa pe dos (are verso argintiu) si pusa intr-un carlig primitiv devenea momeala pt celelalte. Nu m-as fi bagat la transatul vietuitoarelor nici d-al dracu.
pe de alta parte, celor ce au retineri le recomand atunci cand ajung in Constanta carciuma "La scoica". Pe Bd. Mamaia, pe dreapta, aprox. 1-1,5 km dupa delfinariu (Mc. Donalds).
Se fac niste platouri cu pui de balta+midii pane +sosurile de rigoare incat ....
Sorine, tu baiat cu scoala, nutz aduci aminte vorba: "lac sa fie, ca broaste sunt destule"?

Frate...credeti ca si astea sunt pe inventar?
Nu de alta, e un curaj deosebit sa te apuci sa jupoi vreo 30-40 de bucati pt o cina in familie.
Am vazut si io manevra asta de capturare a batracienilor, pe undeva in zona Fetesti: primului exemplar i colecta o bucata de piele, care, intoarsa pe dos (are verso argintiu) si pusa intr-un carlig primitiv devenea momeala pt celelalte. Nu m-as fi bagat la transatul vietuitoarelor nici d-al dracu.

pe de alta parte, celor ce au retineri le recomand atunci cand ajung in Constanta carciuma "La scoica". Pe Bd. Mamaia, pe dreapta, aprox. 1-1,5 km dupa delfinariu (Mc. Donalds).
Se fac niste platouri cu pui de balta+midii pane +sosurile de rigoare incat ....

near the beer
las--o incolo de scoala ma costica ,ca am vazut-o mai mult din autobuz, in drumu spre birt
is multe broaste i-adevarat , si cred ca toti au patimit mai mult sau mai putin de pe urma lor cand dand la unditza se aruncau astea pe pluta ca disperatele sau cand incepeau brusc toate cate un concert de oracaieli de te intorceai acasa in pas saltat si vorbind in vocale.
da de aici si pana sa alerg dupa ele sa le scurtez de craci ( ca specie dominanta si invadatoare ce ma aflu) din motive culinare ...e cale lunga ...numa cand ma gandesc mi se face paru piele de maciuca
apropo.ro: ce-i aia metafizica? un fel de metempsihoza la draft?

is multe broaste i-adevarat , si cred ca toti au patimit mai mult sau mai putin de pe urma lor cand dand la unditza se aruncau astea pe pluta ca disperatele sau cand incepeau brusc toate cate un concert de oracaieli de te intorceai acasa in pas saltat si vorbind in vocale.
da de aici si pana sa alerg dupa ele sa le scurtez de craci ( ca specie dominanta si invadatoare ce ma aflu) din motive culinare ...e cale lunga ...numa cand ma gandesc mi se face paru piele de maciuca
apropo.ro: ce-i aia metafizica? un fel de metempsihoza la draft?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
-
- veteran
Parerea mea e ca salveaza intreaga discutie ....care risca sa se inhibeze in meandrele metafizicului si sinergia cracilor de broasca ancorati in barbaria unor ocupatii cu motivatii mai mult sau mai putin culinare
Mai opinian , vorba lu .......
Mai opinian , vorba lu .......

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Hehe, in week-end am vazut o caseta filmata de niste amici din arad in delta... la o broasca i-au facut "pantaloni scurti" din pielea de pe picioare... Adica au taiat pielea deasupra picioarelor, apoi au jupuit picioarele cu grija, apoi pielea jupuita au "croit-o" nitel si apoi au imbracat broasca la loc cu pielea...
Saraca, ajunsese sa aiba pantaloni scurti... Burta era alba, apoi urma pielea ca niste pantalonasi pana la genunchi- apoi iarasi alb...