M-am mutat aici ca sa nu mai distrugem topicul acolo !FUX scrie: Mie mi se pare aiurea sa faci afirmatii fara sa le demonstrezi. Ce e asa ieftin la aceasta balta?
Salariul mediu din RO = 1.400 lei. Taxa/zi Milotina = 130 lei, aprox. 1/10 din salariul mediu.
Cat e salariul mediu in Europa, sau ca tot vorbim de rapitor, cat e salariul mediu in Suedia? Taxa de pescuit/zi pe lacurile lor este de 1/10 din salariu?
Amesteci mere cu pere si iese o peltea cu care vrei sa aburesti lumea. Tu cand ai scris aici 1400 te-ai referit la salariul brut sau la salariul net ? Poti verifica, si ai sa vezi ca salariul mediu "brut" in romania este 2022 ron. 1400 asta se apropie de salariul net mediu, asa ca la asta am facut eu discutii. In ceea ce priveste celelalte tari, taxele si impozitele se platesc de catre angajati. Angajatorii nu platesc atatea taxe la stat ptr un angajat. Te asigur ca nu exista tara in Europa in care la stat sa ajunga tot atatia bani cat in mana salariatului.Si vorbim de salarii mici si medii.Cu salariile mari este altceva oriunde in lume. Si ma feresc sa pronunt cuvantul "venit"
Nu stiu unde am scris eu ca taxa e ieftina. Doar ca ma enerveaza carcotasii de meserie !
In concluzie , ceea ce am vrut eu sa spun este ca salariile sunt extrem de mici in Romania, asa ca plange-te de asta, nu de taxa pe o balta (afacerea cuiva, care daca nu are musterii ptr ca e taxa mare da faliment). Acolo e simplu. Vrei sa te duci , bine! Nu vrei sa te duci , iar bine! Nu te duce ! Dar daca nici macar nu-ti trece prin cap sa te duci si faci discutii doar de amorul artei(si nu ma refer la tine FUX) taci din gura, ptr ca initiatorul topicului respectiv a intrebat "aveti idee de balta asta ?" si in mod evident unii habar nu au, dar daaau din gura...
Gata ! De-acu poti scrie ce vrei tu... Eu n-am sa-ti mai raspund!