pt. colegii din cluj-napoca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pt. colegii din cluj-napoca
domnilor, ma puteti ajuta cu niste indicatii cum sa ajung mai usor la Hotel City Central? Str. Victor Babes nr. 11-13.
incer si eu sa gasesc o harta pe net, dar poate imi dati si voi niste indicatii cum sa ajung mai usor. vin dinspre huedin.
raspunsurile mi le puteti trimite pe privat.
va multumesc.
incer si eu sa gasesc o harta pe net, dar poate imi dati si voi niste indicatii cum sa ajung mai usor. vin dinspre huedin.
raspunsurile mi le puteti trimite pe privat.
va multumesc.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Vezi harta interactiva pe:
http://www.cluj4all.com/navigator
Practic ajungi f simplu:
intri in Cluj si mergi tot inainte, treci de Billa (va fi pe stanga), treci peste un pod, treci de un semafor, cobori dealul (mergand tot inainte), drumul coteste usor stanga, apoi ai o bifurcatie in unghi ascutit si o iei pe varianta din dreapta (de fapt putin dreapta) si mergi pana la semafor unde o iei la dreapta si esti pe Babes.
http://www.cluj4all.com/navigator
Practic ajungi f simplu:
intri in Cluj si mergi tot inainte, treci de Billa (va fi pe stanga), treci peste un pod, treci de un semafor, cobori dealul (mergand tot inainte), drumul coteste usor stanga, apoi ai o bifurcatie in unghi ascutit si o iei pe varianta din dreapta (de fapt putin dreapta) si mergi pana la semafor unde o iei la dreapta si esti pe Babes.
Mihai, vezi ca din Clinicilor e interzis sa faci dreapta
, mai mult, e sens unic in jos D In rest explicatia e buna
Adi, ai grija cu permisul! Cel mai bine ar fi sa urmezi mergi tot inainte si la ultimul semafor, treci de Casa de Cultura a studentilor (50 m de la semafor), dupa Casa de Cultura faci dreapta pe Repubilicii, urci pana la Clinica de Oncologie (faci prima la dreapta cum ai intrat pe Republicii - cam 500 m de la Casa de Cultura) si in capatul strazii cun Oncoligia faci din nou dreapta. E un ocol aiurea, dar nu risti sa te amendeze astia!

merci doctore
vineri seara am intrat in cluj, m-am intors sambata.
am urmat instructiunile lui Mihai si totul a fost ok, merci Mihai
n-am luat-o niciunde pe interzis. ori n-am mers exact cum a zis Mihai, ori...
ati fost careva sambata in parcare la Carrefour?

vineri seara am intrat in cluj, m-am intors sambata.
am urmat instructiunile lui Mihai si totul a fost ok, merci Mihai

n-am luat-o niciunde pe interzis. ori n-am mers exact cum a zis Mihai, ori...

ati fost careva sambata in parcare la Carrefour?
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski