Proiectul Vemma incepe si in Romania!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Dani.K
junior
junior

Proiectul Vemma incepe si in Romania!

Mesaj de Dani.K » 25 Ian 2013, 20:57

Buna,vreau sa va prezint o oportunitate de a avea un stil de viata pe deplin satisfacator,scotand profit din asta.Nu e nimic mai mult decat Vemma,un produs care pe zi ce trece este cheia succesului in bussiness pentru cat mai multi oameni din intreaga lume.Vrem sa cream in Romania,o echipa cat mai mare de prieteni ,am putea spune si colegi de echipa caci toata treaba se bazeaza pe consumul produsului,recomandarea lui si ulterior castigarea unui profit.Chiar si in Republica Moldova avem parteneri si nenumarati clienti care in ciuda economiei tarii,o duc bine cu Vemma.Totul se bazeaza pe recomandarea facuta cuiva,acea persoana cumparand produsul si ulterior primesti un procentaj din suma totala a ceea ce a fost achizitionat.Niciunul dintre cei ce au ales lifestyle-ul Vemma,nu o duce rau in ziua de azi,deoarece fie din punct de vedere colegial,financiar sau moral esti ajutat de catre toti ceilalti parteneri ai Vemma.
#Startul este acum,aici in Romania! Eu am ales Vemma,alege-o si tu!
#Verve - alternativa sanatoasa de Red Bull

Nu e nimic fake,sau minciuni cum ca nu primesti nimic si esti prostit de firma,nu,totul e real dupa cum am dat exemplu situatia vecinilor nostri,moldovenii.

Acesta este website-ul meu unde puteti afla mai multe detalii:
http://danielkoszovan.vemma.eu/

Astept un raspuns cu starea dumneavoastra de interes.Multumesc![/url]
adeptul C&R

Adi G
veteran
veteran

Re: Proiectul Vemma incepe si in Romania!

Mesaj de Adi G » 26 Ian 2013, 00:12

mdea..... starea mea de interes - 0,00 :mrgreen:

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 26 Ian 2013, 06:32

Voi sunteti k Delfinii :lol: :lol: :lol: , mai sunt unii care vand aloe vera si nu mai stiu ce malachie miraculoasa :lol: :lol: :lol:

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 26 Ian 2013, 06:42

Parca si vad unele reuniuni la Verma:

Dani K ,,-Romica tu ce-ai fost inainte sa ne cunosti???????'' si toata sala vibrand
Romica ,,- Sudor sefu' !!!" aaaaaaaa cei din sala
Dani K ,,Si de cand ne cunosti pe noi?????"
Romica ,,- Stau acasa si-mi vin banii si beau malachia miraculoasa, conduc un jeep si am o cabana la munte si 2 apartamente in Bucuresti!!!" oleeeeeeeee toata sala

Pentru cei care au fost la astfel de spectacole si stiu mai departe continuarea .....

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 26 Ian 2013, 07:49

sunt si din astea ? :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 26 Ian 2013, 15:37

cipic scrie:Parca si vad unele reuniuni la Verma:

Dani K ,,-Romica tu ce-ai fost inainte sa ne cunosti???????'' si toata sala vibrand
Romica ,,- Stau acasa si-mi vin banii si beau malachia miraculoasa, conduc un jeep si am o cabana la munte si 2 apartamente in Bucuresti!!!" oleeeeeeeee toata sala

Pentru cei care au fost la astfel de spectacole si stiu mai departe continuarea .....
:lol1: :lol1: :lol1: ilustrativ! TU chiar ai merita nejte bani! sa te faca astia maestru de ceremonii...
Dani K. Succes! dar am impresia ca ai cam violat gratios regulamentul forumului...

Dani.K
junior
junior

Mesaj de Dani.K » 26 Ian 2013, 15:54

tavistan scrie:
cipic scrie:Parca si vad unele reuniuni la Verma:

:lol1: :lol1: :lol1: ilustrativ! TU chiar ai merita nejte bani! sa te faca astia maestru de ceremonii...
Dani K. Succes! dar am impresia ca ai cam violat gratios regulamentul forumului...
Multumesc Tavi,nu cred,eu nu fac reclama nimanui,caut doar parteneri pt proiect,nu am zis sa cumparati sau ceva de genul,vreau doar sa initiem in romania acest proiect pentru sanatate..
adeptul C&R

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 26 Ian 2013, 21:41

Multumesc Tavi,nu cred,eu nu fac reclama nimanui,caut doar parteneri pt proiect,nu am zis sa cumparati sau ceva de genul,vreau doar sa initiem in romania acest proiect pentru sanatate..[/quote]
Proiectul e pentru sanatatea buzunarului tau.Sa tii ca e greu sa vinzi castraveti la gradinari si minciuni la mincinosi.Peste mare si mult iti doresc :headbash:

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 31 Ian 2013, 23:31

Ce produce Vemma in Romania?..........Daca raspunsul e nimic atunci domnule Dani.K incercati sa ne vindeti abureala americana de 2 bani la preturi porcesti in speranta de a va umple buzunarul propriu cat si a celor ce au venit cu ideea de vemma sanatate in pachete miraculoase (si spun ca este sigur americana fara sa stiu nimic despre cine sau ce este vemma) :lol1: :lol1: :lol1:

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 31 Ian 2013, 23:44

sunt oarecum interesat
daca doriti sa imi stirniti interesul 100% va rog sa imi trimiteti ca material de studiu nereturnabil suma de 100000$ in bancnote de 50 - 100 $ .
promit sa studiez cu multa atentie :lol: :lol: :lol:
un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !

Închis