Prognoza meteo!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Prognoza meteo!
Salutare!
Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le iau in seama cand planuiesc o partida de pescuit mai lunga, este vreme!
Voiam sa va intreb de unde va informati voi inainte de a pleca la pescuit?
Cei de la TV zic in general aberatii si nici nu dau prognoza pe coclaurii pe unde umblu eu!
Eu ma uit in general pe AcuWeather . com care o perioada au dat o prognoza foarte precisa insa de ceva vreme mai dau rateuri.
Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le iau in seama cand planuiesc o partida de pescuit mai lunga, este vreme!
Voiam sa va intreb de unde va informati voi inainte de a pleca la pescuit?
Cei de la TV zic in general aberatii si nici nu dau prognoza pe coclaurii pe unde umblu eu!
Eu ma uit in general pe AcuWeather . com care o perioada au dat o prognoza foarte precisa insa de ceva vreme mai dau rateuri.
Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- veteran
http://vremea.kappa.ro/bucuresti/bucuresti.html
nu dau rateuri, alegi locatia si go
cel putin de cand consult eu sit'ul nu am vazut info eronate 
nu dau rateuri, alegi locatia si go

- johnnybravo
- Moderator
pana acum wunderground, vremea.kappa.ro, weather.com si fallingrain.com
asta ultimul si wunderground mi-au tras o tzeapa acu 2 saptamani de am ajuns la balta cu noaptea in cap fix cand a inceput sa ploua si a tot tinut-o asa pana la pranz
evident ca fix atunci n-am avut pelerina la mine asa ca am plecat acasa
prognoza arata intr-un loc 20% iar pe fallingrain fara precipitatii...rezultatul o mare tzeapa
vremea.kappa.ro parca e mai bun
asta ultimul si wunderground mi-au tras o tzeapa acu 2 saptamani de am ajuns la balta cu noaptea in cap fix cand a inceput sa ploua si a tot tinut-o asa pana la pranz

vremea.kappa.ro parca e mai bun
Dupa ce am consultat toate site-urile de meteo pe care le-am gasit...si care ziceau ca sambata o sa fie innourat dar nu o sa ploua...ghiciti ce s-a intamplat?!
M-a plouat sambata cum nu m-a plouat in toata viata mea
...cate o ploaie torentiala de juma de ora, 10 min pauza iar ploaie torentiala, iar 1 min pauza....si eu eram in barca, in mijlocul Dunarii si cu 2 bete de carbon langa mine 
M-a plouat sambata cum nu m-a plouat in toata viata mea

Spining....Prea bun ca sa fie light...
-
- veteran
eu pe giurgiu sambata am avut ploaie clar pe wunderground
si asa s-a si intamplat
in schimb am avut prognoza de ploaie si pentru vineri, si a fost o zi superba pana pe seara tarziu, si a inceput sa ploua abia noaptea cand nu mai era vineri
concluzia mea, dupa ce tot anul am verificat prognozele inaintea partidelor:
- cand vine un front important, o nimeresc
- cand e treaba schimbatoare, cu ploi si inorari pe alocuri, sunt sanse mari sa nu se respecte prognoza
si asa s-a si intamplat
in schimb am avut prognoza de ploaie si pentru vineri, si a fost o zi superba pana pe seara tarziu, si a inceput sa ploua abia noaptea cand nu mai era vineri

concluzia mea, dupa ce tot anul am verificat prognozele inaintea partidelor:
- cand vine un front important, o nimeresc
- cand e treaba schimbatoare, cu ploi si inorari pe alocuri, sunt sanse mari sa nu se respecte prognoza
incearca:
http://www.weatheronline.co.uk/Europe.htm
e un site pt piloti si are radar,vizibilitate,satelit...etc
http://www.weatheronline.co.uk/Europe.htm
e un site pt piloti si are radar,vizibilitate,satelit...etc
- RaresDumitru
- utilizator constant
sau poti incerca www.weather.com care au ceva progam pe care il instalezi pe calc si e destul de ok, se face update la prognoza destul de des asa ca nu prea dau chix baietii. Nu are decit orasele importante din Romania dar macar poti sa-ti faci o idee.
multi, mari si desi