Probleme calculator...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Probleme calculator...
Am o foarte mare problema cu pc-ul.. Se joaca fiica-mea pe un joc,pe Facebook.iar la un moment dat apare o notificare de la norton,cum ca Adobe reader flash player utilizeaza memorie foarte multa,ba ca utilizeaza foarte mult procesorul..Am facut update la flash player dar tot nimic,azi am curatat tot praful din calculator,din sursa,am schimbat pasta termoconductoare de la procesor...tot asa se comporta (ingheata imaginea cu jocul pana la 2-3-4 min...)
Browser folosit ,Mozila,la fel se intampla si cu IE
Procesor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ , NVIDIA GeForce 8400 GS, 1mega de RAM
Multumesc.
Browser folosit ,Mozila,la fel se intampla si cu IE
Procesor AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+ , NVIDIA GeForce 8400 GS, 1mega de RAM
Multumesc.
Until next time....Tight Lines!
- Ionut Petrea
- veteran
Re: Probleme calculator...
Adobe Flash Payerul a inceput sa consume din ce in ce mai multe resurse.Update dupa update am observat asta!
Ai putea, in schimb, sa iti pui o versiune mai veche de Adobe.Eu asa am facut, si pe un desktop cu o configuratie asemanatoare cu a ta, si pe un laptop mai nou.Avantaje:versiunile vechi sunt mai stabile si consuma mai putine resurse!
Am sa iti dau linkul pentru asta, in caz ca vrei sa incerci.
Prima data, trebuie dezinstalat Flash Playerul(dar nu din calculator,din Control Panel, ci folosind Uninstallerul Flash Playerului)
Il poti descarca de aici :http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/ ... ndows.html
Inainte sa il rulezi, inchide orice pagina de internet(IE, Firefox, Chorme.....)
Dupa ce ai dezinstalat FP,da click pe linkul asta http://fpdownload.macromedia.com/get/fl ... rchive.zip
Ti se va descarca versiunea 11.1.102.63 care mie mi se pare a fi cea mai stabila.Acum, ce fisier vei alege din cele descarcate de tine, depinde de sistemul de operare.Daca ai Windows pe 64 de biti, rulezi x64, daca ai pe 32 de bitzi, rulezi "x32"
Sper ca ti-am putut fi de folos!
Ai putea, in schimb, sa iti pui o versiune mai veche de Adobe.Eu asa am facut, si pe un desktop cu o configuratie asemanatoare cu a ta, si pe un laptop mai nou.Avantaje:versiunile vechi sunt mai stabile si consuma mai putine resurse!
Prima data, trebuie dezinstalat Flash Playerul(dar nu din calculator,din Control Panel, ci folosind Uninstallerul Flash Playerului)
Il poti descarca de aici :http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/ ... ndows.html
Inainte sa il rulezi, inchide orice pagina de internet(IE, Firefox, Chorme.....)
Dupa ce ai dezinstalat FP,da click pe linkul asta http://fpdownload.macromedia.com/get/fl ... rchive.zip
Ti se va descarca versiunea 11.1.102.63 care mie mi se pare a fi cea mai stabila.Acum, ce fisier vei alege din cele descarcate de tine, depinde de sistemul de operare.Daca ai Windows pe 64 de biti, rulezi x64, daca ai pe 32 de bitzi, rulezi "x32"
Intotdeauna C&R
- moneytehnik
- veteran
La un mega RAM ai mare noroc ca merge pc-ul.AdrianHD scrie:Am o foarte mare problema cu pc-ul...
...1mega de RAM
Multumesc.
Lasand gluma la o parte, cred ca trebuie sa instalezi o versiune mai veche de flash.
Totusi, ai verificat in task manager daca flash-ul consuma chiar atatea resurse ? Configuratia calculatorului este destul de buna si mie greu sa cred ca-l poate pune in genunchi flash-ul.
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
- Ionut Petrea
- veteran
Flashul consuma multe resurse, depinzand si de aplicatiile folosite.Insa ultimele update`uri consuma exagerat, si sunt pline de bug-uri!moneytehnik scrie:La un mega RAM ai mare noroc ca merge pc-ul.AdrianHD scrie:Am o foarte mare problema cu pc-ul...
...1mega de RAM
Multumesc.
Lasand gluma la o parte, cred ca trebuie sa instalezi o versiune mai veche de flash.
Totusi, ai verificat in task manager daca flash-ul consuma chiar atatea resurse ? Configuratia calculatorului este destul de buna si mie greu sa cred ca-l poate pune in genunchi flash-ul.
Intotdeauna C&R
Am avut 2 mega dar un "meserias"moneytehnik scrie:La un mega RAM ai mare noroc ca merge pc-ul.AdrianHD scrie:Am o foarte mare problema cu pc-ul...
...1mega de RAM
Multumesc.

Multumesc,am facut cum mi-ai zis si merge simtitor mai bine.....Ionut Petrea scrie:Adobe Flash Payerul a inceput sa consume din ce in ce mai multe resurse.Update dupa update am observat asta!

- kingofbeasts
- veteran
probabil ca vroiai sa spui giga nu mega. Oricum iti recomand macar 2GB de RAM pentru siteme de operare de la Windows XP incoace. Asta pentru ca pe langa ceea ce consuma sistemul de operare si browser-ul noile aplicatii (sau noile update-uri) mananca foarte multe resurse.AdrianHD scrie:Am avut 2 mega dar un "meserias"mi-a pus o placuta cu alta frecventa si s-a dus slotul,am ramas cu unul doar,dar in curand o sa pun o placuta de 2 mega
Daca e sa compari putin fortat , in momentul de fata sistemul tau merge ca o masina cu motor in 4 cilindrii din care functioneaza doar 2.
Am scris din greseala,e vorba de giga
. In curand,o sa am 2 giga RAM....

@Ionut Petrea, ai o bere de la mine. 

- Ionut Petrea
- veteran