Prietenii care vand
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Prietenii care vand
Propun crearea unui forum nou pentru " prietenii care vand " deoarece s-au cam inmultit in ultimul timp .
- stefanflorin
- veteran
Re: Prietenii care vand
eugen_n scrie:Propun crearea unui forum nou pentru " prietenii care vand " deoarece s-au cam inmultit in ultimul timp .
Desi nu ma simt atacat, postul tau face cumva referire si la mine. Poate pt tine e GREU de crezut insa nu toata lumea are acces la internet asa ca pt unii singura solutie e sa apeleze la o cunostinta ca sa-si vanda obiectele. Spor!
Urasc atarnatorii!
-
- veteran
re
Eram foarte surprins ca exista atata prietenie in ziua de azi ! @stefanflorin Nu atac pe nimeni ! Vroiam doar un forum al prieteniei intre pescari 

-
- junior
poate nu e cazul sa ma bag in discutie... dar atata timp cat cineva vrea sa cumpere un produs, conteaza ''propetaru'' de drept al produsului? pe langa faptul ca simplu e mai simplu (un singur topic) conteaza unde poate fi vazut sau sa fie trimis de cineva ...de fapt conteaza pretul ''dupe care'' cele zise mai sus...
''parerea mea'' ...
''parerea mea'' ...
-
- veteran
Am avut si eu citeva lansete si mulinete de cast de vinzare mai demult si nu reusisem sa ma autentific aici,nu stiu de ce,dar nu am reusit,si cind am vrut sa le vind,suparat ca nu ma descurcam,am apelat la un prieten ,membru vechi aici.Am vindut sculele de cast si nimeni nu i-a batut obrazul ca nu erau conforme anuntului.Cred ca atunci cind le vinzi prin altcineva,acea persoana preia si riscul de a fi discreditat daca produsele nu sint corespunzatoare,asa ca este mai atent decit la vinzarea produselor proprii.
-
- senior