orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
spiridusul
- veteran

Eu nu intrebam, ma miram doar, batand exact in directia spusa de tine: comercianti intelesi, acelasi pret, ca deh, sa nu stricam piata

Nu tu sa vina al doilea cu o reducere de 10 lei, nimic...parca-i si vad cum se suna si isi stabilesc pretul de vanzare. cartelul comerciantilor de pe rapitori

-
Lemi
- junior

Imediat si-a schimbat 0***4 nickul de pe ebay, dar linkul ramane

-
bogdan82
- veteran

Lemi, lasa-l in pace ... dupa cum spuneam ... atata vreme cat nu aglomereaza anumite topicuri laudandu-si marfa, e ok ...
-
George1985
- veteran

-
spiridusul scrie:Eu nu intrebam, ma miram doar, batand exact in directia spusa de tine: comercianti intelesi, acelasi pret, ca deh, sa nu stricam piata

Nu tu sa vina al doilea cu o reducere de 10 lei, nimic...parca-i si vad cum se suna si isi stabilesc pretul de vanzare. cartelul comerciantilor de pe rapitori

Cam asa se intampla si la magazine...acolo mai sunt ceva "smecherii" gen eu pun pret mare ca sa vinzi tu, apoi fac si eu o reducere.
Asta e piata si nu o sa se schimbe prea curand
Eu sunt multumit sa gasesc un produs la un pret mai mic, daca omul se descurca sa faca un ban e treaba lui.
-
spiridusul
- veteran

George, si eu am cumparat. Ma amuza doar faptul ca sunt strategii de genul asta si aici, unde, ma gandesc, nu e totusi o dimensiune mare. Poate ma insel eu.
-
geppetto
- veteran

-
Parcă de multă vreme n-am mai văzut „da ce te bagi să-i strici afacerea omului?”, „Nu-i prost ăla care cere”, „Cine nu vrea, nu cumpără!” etc.
Uitați aici măiestrie: cum transformi o mulinetă de 80$+ shipping într-o mulinetă de 299$ „la fel sau mai bună decât Stella și Saltiga”. Cum? Cu tupeu și nesimțire. Învățați de aici bișniță adevărată și să ne vedem cu bine pe forumuri!
http://jignpopforum.com/index.php?/topi ... he-review/
-
George1985
- veteran

-
geppetto scrie:Parcă de multă vreme n-am mai văzut „da ce te bagi să-i strici afacerea omului?”, „Nu-i prost ăla care cere”, „Cine nu vrea, nu cumpără!” etc.
Uitați aici măiestrie: cum transformi o mulinetă de 80$+ shipping într-o mulinetă de 299$ „la fel sau mai bună decât Stella și Saltiga”. Cum? Cu tupeu și nesimțire. Învățați de aici bișniță adevărată și să ne vedem cu bine pe forumuri!
http://jignpopforum.com/index.php?/topi ... he-review/
Eu am vazut mulineta din aceasta in magazine la un pret de cca 950ron(noua).
Este un tanc, in cel mai pur sens.
O fractiune din pretul unei Stella sau Saltiga.

-
Adi G
- veteran

hahaa! tare de tot asta...

-
geppetto
- veteran

-
Îmi amintise de o poveste chinezească. Vânzătorul de televizoare vorbește clientului în fața mărfii no name expuse.
- Și de care televior doriți?
- Panasonic.
Paf! Chinezul lipește abțibildul pe un televizor.
Mulineta se poate să fie „tanc”. Și ăla care a făcut review-ul zice că ar da 100 de dolari pe ea. Dar nu de trei ori mai mult. Nu că nu s-ar face și se vor face produse de calitate în China. Sunt companii de pescuit cu oarecare pretenții cum e Korum sau Preston care au produse de top făcute la Chinezi. În fine, când ajungi să cumperi de la producător, în general cât plătești atât face. Vrei să cumperi la preț de un leu și să vinzi la 10, cum visează bișnițarii care se respectă? Te servește chinezul. Vrei calitate, te costă mai mult.
Eu am cumpărat recent ceva de la o fabrică din China. Obișnuit să negociez la sânge cu ei, am fost surprins că n-au vrut să lase din preț nici să-i pici cu ceară. M-au trimis urgent să cumpăr din altă parte dacă vreau mai ieftin.
Și poate ar trebui să ne gândim că a existat și o perioadă când „made in Japan” nu însemna ce înseamnă azi. Oricum, la cum arată situația lor demografică, epoca lor de aur nu va mai dura mult. O să ne uităm după Shimano Stella cum se uită acum bunicii la Abu Cardinal 44.