Prea cald

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
PescarNebun
senior
senior

Prea cald

Mesaj de PescarNebun » 07 Iun 2009, 19:16

Incep sa ma tampesc de caldura mai rau decat deja sunt. Ar trebui sa vorbim cu aia de la meteo sa nu mai dea atata caldura. Mai vrem si putina racoare ce mama dracului?
Simt deja ca ma lichefiez pe scaun la calculator. Si cand ma duc sa deschid geamul e si mai rau, un val de moarte ma izbeste din afara.

Dar asta nu ar fii nimic in comparatie cu faptul ca nu am mai pescuit de mai mult de o luna! :cry: :cry: :cry:

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 07 Iun 2009, 22:11

Auzi,dar tu unde locuiesti?..ca la noi in zona de cam 10 zile avem numai ploi si frig.In urma cu o ora am avut parte de o furtuna care mi-a aruncat vre-o 5-6 placi de pe acoperisul garajului. :cry:
Mie mi-e dor de caldura. :lol: M-am saturat de vreme asta c-c-cioasa. :twisted:

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 07 Iun 2009, 23:59

Pai hai sa facem schimb. Nu locuiesc dar sunt la facultate in Craiova. Vin eu la tine si vii tu aici. :D

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 08 Iun 2009, 14:44

mda, si eu am inghetat de frig 2 sapt, ma bucur ca o dat caldura din nou pe aici pe la Cluj-Bistrita
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

Scrie răspuns