poza?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

MAREAN
junior
junior

Mesaj de MAREAN » 06 Dec 2005, 21:41

A tinut ce m-a invatat Paul (multumesc mult de tot) pentru imaginea mea cu rechinul de pe forum, dar nu si sa trimit poze in galerie. In Paint se fac cum a zis vanatorul, JPEG. :cry: Cum transform acu' JPEG in JPG?!?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Dec 2005, 22:06

deschizi cu IrfanView si dai File/Save As in orice format doresti.Cel mai adevarat si usor de folosit utilitar.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 06 Dec 2005, 22:53

Multumesc Paul,Aquaro Angler si Septimiu.Greu,dar a mers :D

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Dec 2005, 08:00

vanatoruldepesti scrie:Paule, p-asta cu paint-ul sub XP am incercat-o si eu acum cateva luni. Rezulta JPEG si se pare ca nu-i tot una cu JPG, pentru ca nu te lasa sa o trimiti. Nu pricep de ce.
In PAINT scrie asa ceva cand dai Save as cu JPEG:
JPEG (*.JPG,*.JPEG,*.JPE,*.JFIF)
In ACDSeee JPG si JPEG ar fi cam totuna... Probabil ca aceste extensii (jpg, jpeg, jpe) fac parte din acelasi standard ... nu stiu, zic si eu :roll:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 07 Dec 2005, 08:07

MAREAN scrie:Cum transform acu' JPEG in JPG?!?
Pai asta ziceam.. cred ca e totuna.... ar trebui sa le recunoasca oriunde pe amandoua extensiile.
Oricum, daca vrei sa ai extensia JPG la o poza, deschizi windows commander, sau total commander, sau ce folosesti sub windows, selectezi fisierul dorit (adica poza) si ii schimbi pur si simplu extensia din JPEG in JPG ori cu dublu-click mai rar ca sa nu o deschizi ci doar sa apropii extensia de nume si sa o poti modifica -sterge pe cea veche si scrie pe cea noua - ori cu F6 (move) si ii dai numele si extensia pe care o doresti.

Scrie răspuns