Povestirile lui Vijelie

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis

Ar trebui sa mai scrie Vijelie ?

Chestionarul s-a închis pe data de 27 Mai 2007, 14:17

Da , de abia astept o noua povestire
60
81%
Nu , sunt nasoale si ma enerveaza
14
19%

Voturi totale: 74

vijelie
veteran
veteran

Mesaj de vijelie » 21 Iun 2008, 10:04

filmul cu pastravul exista si foarte multi pescari l-au vazut deja.Cine crede ca este prins de altcineva sa vina cu dovezi daca nu ...SA TACA SAU SA SE APUCE DE OIERIT :evil:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 21 Iun 2008, 10:28

hahaha :lol: :lol: :lol: :wink:
poate ci ne nu crede vrea sa vada filmul. Si de ce sa ti-l ceara cand poate sa-l obtina altfel :roll: Il trimiti tu ca sa-i arati ca-i prins de tine.
Numai sa nu spuna ca-i agatat in carlig si bagat de tine in apa pt filmare :?
asa ca nu baga in seama

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 21 Iun 2008, 11:24

Credeam ca topicul se inchide...
Oricum 81% cu 18%, zice tot!
.................. ............................. ................................. ..................................... ........................... .................................
:evil:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 21 Iun 2008, 13:27

grebla scrie:, imagineazati cum ar fi un topic cu numele tau sa zicem in care cineva iti cere un ajutor si peste 10 zile incepe sa se creeze o balacareala
..."balacareala" asta a inceput :Vin 05.11.2007,nu acum 10 zile...si se pare ca lui vijelie chiar ii place cum il implora unii sa mai scrie.
...vijelie,la pescuit in mod sigur te pricepi si apreciez asta,dar la "proza"...lasa-ne !

Fir intins ! tuturor. :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Iun 2008, 14:51

Mah, voi ma intlegetzi gresit.....imi place sa citesc povestile lui Vijelie, mia placut una in special, aia cand a fumat el prima data( Nu imi amintesc numele povestirii) cat pt partea cu pastravul(la fel si anu trecut sau acum doi ani, prietenii stiu dece :lol: ).....pe mine nu ma va convinge veci pururea, in rest...respect pt scriitor ,si pt pescar (intro oarecare masura MULT mai mica)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Iun 2008, 16:13

conform votului din topul paginii, majoritatea savureaza povestirile lui vijelie.
la fel ca si cu telecomanda la tv, cui nu-i place sa schimbe postul/topicul.

ps: in vremurile bune acest forum era plin de povestiri superbe,generatoare de vise si stimulatoare de pescuit dar in timp aparand tot felul de users, unii mai de calitate, altii mai putin...a ajuns forumul sa devina un loc de "balacareala".
multi useri de calitate au renunta la a mai posta, putini mai citesc ceea ce se posteaza doar in anumite topicuri tehnice.

aceasta este parerea mea ca simplu user al acestui forum, care a vazut cum a evoluat timp de 4 ani.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Iun 2008, 21:22

Michael..lumea "evolueaza" si acest lucru nimeni nu il poate controla....obisnuiestete cu ideea

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 22 Iun 2008, 21:27

:lol: ...asta a fost scoasa din "putzul gandirii"

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 22 Iun 2008, 21:29

old_radu scrie::lol: ...asta a fost scoasa din "putzul gandirii"

:lol: :lol: :lol:

hunting_fish
veteran
veteran

Mesaj de hunting_fish » 23 Iun 2008, 00:27

.. si marmota invelea ciocolata....

Fratilor mai aveti ?? :evil:
Eu stiu ca ciuda e mare, si mie mi-a fost initial. Recunosc. :shock: Ma deranja faptul ca la inceputurile mele pe forumuri l-am vazut pe Vijelie asta peste tot. Si la spining, si la crap, si la stationar... Pe fly-fishing nu navigasem, dar nu ma indoiesc ca as fi dat de el si acolo... In AVP - Vijelie... Oricum: PESTE TOT VIJELIE!!! :x :x :x
Initial m-a dus gandul ca e un manelist imputit, care se da in spectacol pe balti particulare, unde sunt 20 de crapi pe mp. Apoi s-a si luat de mine pe un forum pe un motiv pueril, unde nu avea dreptate! :evil: Nu nu stiam cum sa il mai injur si sa il fac de kakao... :evil:
Dar.. Si aici intervine un mare DAR. :roll: Am facut niste sapaturi si am aflat de la un tovaras pescar care a umblat pe afara - a fost la 17 campionate mondiale de pescuit la stationar si mi-a zis una-alta despre Vijelie. Si nu mi-a zis de trucaje, povesti cusute cu ata alba s.a.m.d. Deci aparentele insala! Chit ca nu il cunosc {inca} personal, pe acest Vali a lu`Oprisanescu....
Deci, vorba goala- saracia omului. Imaginile, concursurile, diplomele, premiile si fotografiile au de zis ceva. Sau? O fi avand Vijelie in spate o echipa de regizori de la Hollywood care trucheaza tot ce misca?? :shock:

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....
Stima!
8)

Închis