Povestirile lui Vijelie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- hunting_fish
- veteran
..."balacareala" asta a inceput :Vin 05.11.2007,nu acum 10 zile...si se pare ca lui vijelie chiar ii place cum il implora unii sa mai scrie.grebla scrie:, imagineazati cum ar fi un topic cu numele tau sa zicem in care cineva iti cere un ajutor si peste 10 zile incepe sa se creeze o balacareala
...vijelie,la pescuit in mod sigur te pricepi si apreciez asta,dar la "proza"...lasa-ne !
Fir intins ! tuturor.

Mah, voi ma intlegetzi gresit.....imi place sa citesc povestile lui Vijelie, mia placut una in special, aia cand a fumat el prima data( Nu imi amintesc numele povestirii) cat pt partea cu pastravul(la fel si anu trecut sau acum doi ani, prietenii stiu dece
).....pe mine nu ma va convinge veci pururea, in rest...respect pt scriitor ,si pt pescar (intro oarecare masura MULT mai mica)

conform votului din topul paginii, majoritatea savureaza povestirile lui vijelie.
la fel ca si cu telecomanda la tv, cui nu-i place sa schimbe postul/topicul.
ps: in vremurile bune acest forum era plin de povestiri superbe,generatoare de vise si stimulatoare de pescuit dar in timp aparand tot felul de users, unii mai de calitate, altii mai putin...a ajuns forumul sa devina un loc de "balacareala".
multi useri de calitate au renunta la a mai posta, putini mai citesc ceea ce se posteaza doar in anumite topicuri tehnice.
aceasta este parerea mea ca simplu user al acestui forum, care a vazut cum a evoluat timp de 4 ani.
la fel ca si cu telecomanda la tv, cui nu-i place sa schimbe postul/topicul.
ps: in vremurile bune acest forum era plin de povestiri superbe,generatoare de vise si stimulatoare de pescuit dar in timp aparand tot felul de users, unii mai de calitate, altii mai putin...a ajuns forumul sa devina un loc de "balacareala".
multi useri de calitate au renunta la a mai posta, putini mai citesc ceea ce se posteaza doar in anumite topicuri tehnice.
aceasta este parerea mea ca simplu user al acestui forum, care a vazut cum a evoluat timp de 4 ani.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- hunting_fish
- veteran
.. si marmota invelea ciocolata....
Fratilor mai aveti ??
Eu stiu ca ciuda e mare, si mie mi-a fost initial. Recunosc.
Ma deranja faptul ca la inceputurile mele pe forumuri l-am vazut pe Vijelie asta peste tot. Si la spining, si la crap, si la stationar... Pe fly-fishing nu navigasem, dar nu ma indoiesc ca as fi dat de el si acolo... In AVP - Vijelie... Oricum: PESTE TOT VIJELIE!!!
Initial m-a dus gandul ca e un manelist imputit, care se da in spectacol pe balti particulare, unde sunt 20 de crapi pe mp. Apoi s-a si luat de mine pe un forum pe un motiv pueril, unde nu avea dreptate!
Nu nu stiam cum sa il mai injur si sa il fac de kakao...
Dar.. Si aici intervine un mare DAR.
Am facut niste sapaturi si am aflat de la un tovaras pescar care a umblat pe afara - a fost la 17 campionate mondiale de pescuit la stationar si mi-a zis una-alta despre Vijelie. Si nu mi-a zis de trucaje, povesti cusute cu ata alba s.a.m.d. Deci aparentele insala! Chit ca nu il cunosc {inca} personal, pe acest Vali a lu`Oprisanescu....
Deci, vorba goala- saracia omului. Imaginile, concursurile, diplomele, premiile si fotografiile au de zis ceva. Sau? O fi avand Vijelie in spate o echipa de regizori de la Hollywood care trucheaza tot ce misca??
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....
Stima!

Fratilor mai aveti ??

Eu stiu ca ciuda e mare, si mie mi-a fost initial. Recunosc.

Initial m-a dus gandul ca e un manelist imputit, care se da in spectacol pe balti particulare, unde sunt 20 de crapi pe mp. Apoi s-a si luat de mine pe un forum pe un motiv pueril, unde nu avea dreptate!

Dar.. Si aici intervine un mare DAR.

Deci, vorba goala- saracia omului. Imaginile, concursurile, diplomele, premiile si fotografiile au de zis ceva. Sau? O fi avand Vijelie in spate o echipa de regizori de la Hollywood care trucheaza tot ce misca??

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul....
Stima!