Si pt ca era asa de frumos afara,am hotarat sa ies in cautarea cleanului.Nu am prins,dar mi`a fost dat sa simt o ura pentru "curcani",in momentul in care am ajuns intr-un loc unde,pe malul opus era o padure frumoasa...atat de frumoasa incat taranii au inceput sa o duca acasa.Dadeau cu topoarele frate,ca ziceai ca vor sa o mute pe toata intr-o zi.Vreo doi mai smecheri aveau drujbe.Asa ca am pus mana pe telefon si am sunat la 112.Mi-a raspuns o fetita plictisita.Cand i-am zis de furt de lemne mai avea putin si adormea.I-am zis ca sunt din Onesti,mi-a facut legatura la Bacau...Ala de la Bacau o trebuit sa-mi faca legatura la Onesti,de unde am reusit sa smulg cateva vorbe plictisite"da,vom trimite pe cineva sa verifice...".Ma intreb,aia s-au oprit la un magazin de gogosi?La o cafea?Am pescuit o ora in jurul locului,ca am zis ca poate au de gand sa apara...Dar n-au aparut!
In tot acest timp,vreo 6 carute au trecut victorioase incarcate cu lemne prin fata mea,care mormaia numai injuraturi la adresa lor si a Politiei Romane.Nu degeaba vorba aia"Romania e tara unde pizza ajunge mai repede decat politia!"

P.S.:Oare daca le ziceam ca in padurea cu pricina se dau gogosi pe gratis,in cat timp ajungeau?Si mai ales cate echipaje?