Polish luneta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Polish luneta
Fost la un balci in apropiere,dus la masina,gasit zgariat portbagajul si luneta cu o piatra destul de adanc!Cu portbagajul rezolv eu cumva,dar cu luneta ce fac?:(( Mai e si aproape noua,are sub 2 luni...Exista ceva polish pt lunete?
Re: Polish luneta
Pe musca 13 este userul Sorin. Ia legatura cu el, lucreaza in domeniu 

pe cine ai suparat?!draqdevil scrie:Fost la un balci in apropiere,dus la masina,gasit zgariat portbagajul si luneta cu o piatra destul de adanc!Cu portbagajul rezolv eu cumva,dar cu luneta ce fac?:(( Mai e si aproape noua,are sub 2 luni...Exista ceva polish pt lunete?
te stiam baiat cuminte, insurat la casa lui sau................mai dai si pe langa

sory, am glumit

revenind la necazul tau, da se poate polisha dar depinde cat de adanca este, sau in cel mai rau caz se repara cu solutie speciala de parbrize si nu se vede absolut nimic - cum se repara o "floare" sau o fisura aparauta in parbriz cand sare cate o piatra
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Sa vad ce pot rezolva in zona mea prima data...daca nu imi intind antenele si in alte parti:))
Nu am suparat pe nimeni de f. mult timp...Pur si simplu s-a intamplat:(
Nu am suparat pe nimeni de f. mult timp...Pur si simplu s-a intamplat:(