PESTI MECANICI

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adyy_002
junior
junior

PESTI MECANICI

Mesaj de adyy_002 » 14 Apr 2005, 20:39

De ce va plangeti atata de peste ma ? nu e peste nu e peste , suntem destul de avansati in tehnologie chiar credeti ca este greu sa faca pesti mecanici in fabrici pe banda si sa-i puna in balta sa pescuiesti pana iti vin spumele la subratz de atata lupta cu ciortani de 30-40kg .ce parere aveti ?
ca de mancat oricum mancam sintetice ;) :roll:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Apr 2005, 20:42

adyy_002:ai cam "decolat" acum...hai sa vorbim despre pesti reali si pescuitul in sine... :?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

adyy_002
junior
junior

Mesaj de adyy_002 » 14 Apr 2005, 20:50

tu chiar crezi ca daca o tot tinem asa cu poluarea mai vezi tu pesti ? aa stai ca tu o sa-i vei dar nepoti tai poate nu :)) :twisted: ai citit la balti ce pesti ereau in bucuresti acum 15-20 de ani si vezi ce pesti sunt acum

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Apr 2005, 20:55

O fi,mai adyy,dar "pesti mecanici"???Eventual vom merge la pescuit in bazine acoperite,piscine,acvarii...se va gasi o solutzie.Prima ar fi sa intram in UE,sa speram la mai bine.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 14 Apr 2005, 21:26

Din pacate adevarul e undeva pe la mijloc.Dupa parerea mea viitorul pescarilor in Romania sunt baltile private.Nu cele de acum unde dau patronii numai tepe,ci in momentul in care oameni seriosi se vor apuca de treaba.Cateva semne pozitive sunt pe ici pe colo.In afara acestor domenii private,in alte parti unde "stapan" e ajvps va disparea orice urma de pesti.Romanul e rupt de foame si nu il intereseza subiecte ca:ecologie,protectie,rezervatie,etc.Tot ce nu e pazit e jefuit sistematic.Ma gandesc daca starea aceasta e consecinta foametei sau a caracterului nostru "latin".Oricare ar fi cauza,am ajuns la concluzia ca ne vom orienta din ce in ce mai des spre "privat",pentru ca in rest ne vom lovi de ape fara peste.Trist dar adevarat.Cat despre pestii mecanici nu m-ar interesa catusi de putin,pescuitul ptr mine inseamna mult mai mult:natura,aer curat,peisaj,pestele in mediul lui natural,un frig tras pe malul apei,un rasarit pe canalele deltei,etc.Sper sa fiu eu pesimist si sa se schimbe lucrurile si sa-mi arate ca m-am inselat si ca noi romanii nu ne taiem creanga de sub picioare. :evil:
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Scrie răspuns