Pescuit sportiv

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adi roho
utilizator nou
utilizator nou

Pescuit sportiv

Mesaj de adi roho » 11 Noi 2005, 20:50

Asa o fi, poate ma pricep sa fac mai mult filme decat sa dau la SPINNING ce sa va spun ce ne-am Englezit toti de o perioada in coace,maine poimaine nu o sa mai stim sa mai numim pesti in limba natala, asta in caz ca esti roman.
Ma retrag din teatrul asta de doi bani.Apropo Mugur poate se mai face sedinte de constituire a grupelor si avem o9cazia sa ne mai intalnim. Salutare!

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 12 Noi 2005, 13:48

:?: :?: :?:

Mugurstefan
veteran
veteran

Re: Pescuit sportiv

Mesaj de Mugurstefan » 12 Noi 2005, 15:07

adi roho scrie: Ma retrag din teatrul asta de doi bani.Apropo Mugur poate se mai face sedinte de constituire a grupelor si avem o9cazia sa ne mai intalnim. Salutare!
:shock: :shock:
Ce-o fi vrand sa zicaaa ??? :roll:
daca doriti sa va constituiti o grupa , banuiesc in cadrul APS Timis va pot pune in legatura cu persoana potrivita.
In rest , numa bine si scobarit placut va urez! :idea:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

mihaimircea
veteran
veteran

Re: Pescuit sportiv

Mesaj de mihaimircea » 12 Noi 2005, 15:21

adi roho scrie:ce sa va spun ce ne-am Englezit toti de o perioada in coace
Pescuitul este un sport - asa cum ai spus si tu.

Sport este si fotbal, si basket, si handbal, si se folosesc notiuni gen fault, corner, out, offside etc.

Stau si ma intreb, daca ai practica unul din aceste sporturi (pe intelesul tau minge cu picioru, cos sau minge cu mana), chiar ai striga "accident", "afara/tusa", "lovitura de colt" sau "in afara jocului"? si aici este inca bine, ca ar exista corespondente in lb. Romana.

De ce nu ne sugerezi tu un termen in Roamana pentru spinnig? Sa spunem ca pescuim la stilul "invarteala"???? pai atunci ne-ar confuda lumea cu Iacubov & Co.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 12 Noi 2005, 15:32

PS:As adauga ca daca ar fi sa vorbesc despre acest forum as folosi numai cuvinte la superlativ.
Datorita acestui forum am aflat multe lucruri interesante si mi-am raspuns la multe intrebari legate de pescuit in general si spinning in special, si nu in ultimul rand am cunoscut oameni deosebiti , pe unii chiar personal ,cu care am legaturi de amicitie si schimbam informatii si impresii interesante.
Dar asta in timp si cu rabdare.
:wink:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 12 Noi 2005, 15:58

Ai dreptate Mugurstefan... Si eu am numai cuvinte de lauda pentru acest forum. Sincer.
Aici sau prin intermediul lui am intalnit oameni deosebiti (nu numai pescari), mi-am facut prieteni si am invatat destul de multe despre pescuit si despre oameni, in general.
dar, vorba ta, asta in timp.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 12 Noi 2005, 18:08

@adiroho

Daca te pricepi sa faci filme in felul cum vorbesti despre acest forum,nu mai strica peliculele de pomana ca e pacat de cei ce eventual le vor viziona.
Mai bine treci din nou la SPINNING ca aici nu sunt critici care sa-ti urmareasca si critice opera si daca mai ai si indemanarea si cunostintele necesare poate acest pescuit iti va oferii relaxarea necesara dupa "chinurile creatiei"zilnice.

Jean Scurtu

adi roho
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de adi roho » 12 Noi 2005, 19:31

Mugurstefan scrie:PS:As adauga ca daca ar fi sa vorbesc despre acest forum as folosi numai cuvinte la superlativ.
Datorita acestui forum am aflat multe lucruri interesante si mi-am raspuns la multe intrebari legate de pescuit in general si spinning in special, si nu in ultimul rand am cunoscut oameni deosebiti , pe unii chiar personal ,cu care am legaturi de amicitie si schimbam informatii si impresii interesante.
Dar asta in timp si cu rabdare.
:wink:
In momentul in care mi-am creiat un cont pe forumul asta a fost cu gandul sa fac schimb de imformatie, faptul ca am fost luat in ras nu a fost din vina mea, oricum sunt un pescar de crap si ma consider pescar nu ca altii care merg la pescuit ca sa scape de acasa sau sa traga o betie buna. Asta sunt comvins ca nu este cazul tau.
Cu ce sunt eu de vina ca nu-mi place pescuitul decat cu momeli vi.
Nu poti sa consideri un peste rapitor un peste nobil, mai degraba un peste prost.

adi roho
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de adi roho » 12 Noi 2005, 19:35

Jean Scurtu scrie:@adiroho

Daca te pricepi sa faci filme in felul cum vorbesti despre acest forum,nu mai strica peliculele de pomana ca e pacat de cei ce eventual le vor viziona.
Mai bine treci din nou la SPINNING ca aici nu sunt critici care sa-ti urmareasca si critice opera si daca mai ai si indemanarea si cunostintele necesare poate acest pescuit iti va oferii relaxarea necesara dupa "chinurile creatiei"zilnice.

Jean Scurtu
Da, posibil ca am intrecut masura. Probabil ca toate sfaturile de mai sus referitor la cum sa caut scobarul au fost glume. Imi cer scuze daca am suparat pe cineva.

oaie
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de oaie » 12 Noi 2005, 19:59

d-le adi roho ce aveti cu noi?

Scrie răspuns