pescuit fara scule!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 21 Ian 2006, 22:04

Incredibil,iti vine sa crezi ce e un film facut de G.Lucas!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 22 Ian 2006, 02:01

Ce "Pasarile", filmul "Pestii" bate orice fictiune :lol:.
Cu lacrimi Bastus!

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 22 Ian 2006, 10:55

aia erau pesti mici... imaginati-va fitofagi de 10-15 kg sarind ca nebunii in jurul barcii rusesti. am patit asta acum vreo 3 veri, cand am dat peste un mare banc de fitofagi pescuind la twister.
cand l-am intepat pe primul.. au inceput sa sara numai torpile de am tras o spaima... unii intrau in apa ca niste campioni olimpici fara sa scoata un strop, altii cadeau pe-o parte si-i speriau mai rau pe ceilalti... nu se poate spune cati pesti am prins intr-o ora.. :oops: intepai un peste si sarea 2-3metri in sus, de multe ori aveai rupturi in aer.
dar cand unul mi-a lovit barca pe lateral am zis ca "pana aici mi-a fost"

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 22 Ian 2006, 11:07

Fitofagi (cred ca de-astia erau) am vazut si eu sarind pe Dunare. La un moment dat a trecut o barja si am vazut vreo cativa sarind pe langa ea.
Sareau ceva cam la 1 - 1.5 m

pescarel
senior
senior

Mesaj de pescarel » 24 Ian 2006, 11:59

Spectacole similare am vazut si eu la diferite amenajari piscicole, cand intrau cu barca, fito credeau ca vine papica si sareau ca damblagii, pe mal, in barca, pe unde apucau. Si am mai intlnit un caz, pe Dunare, toamna trecuta: un impingator mare cu vreo 3 barje a cam scapat boii si, ca sa redreseze, a trebuit sa intre cu motoarele destul de mult spre mal (o zona adanca). Atunci, am vazut super spectacol: bucati mari (fito) sareau mult, in sus si in lungime, chiar in siajul impingatorului. Spectaculos!

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 25 Ian 2006, 16:34

acum vreo 6 ani prin septembrie la confluenta dintre litcov si perivolovca .pe la 21 cind stateam la un sprit,unul dintre noi a pus lanterna pe apa ,erau sute si mii de moace de somn pina in kg,dar nu se speriau de lumina .

Scrie răspuns