pescuit fara scule!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
aia erau pesti mici... imaginati-va fitofagi de 10-15 kg sarind ca nebunii in jurul barcii rusesti. am patit asta acum vreo 3 veri, cand am dat peste un mare banc de fitofagi pescuind la twister.
cand l-am intepat pe primul.. au inceput sa sara numai torpile de am tras o spaima... unii intrau in apa ca niste campioni olimpici fara sa scoata un strop, altii cadeau pe-o parte si-i speriau mai rau pe ceilalti... nu se poate spune cati pesti am prins intr-o ora..
intepai un peste si sarea 2-3metri in sus, de multe ori aveai rupturi in aer.
dar cand unul mi-a lovit barca pe lateral am zis ca "pana aici mi-a fost"
cand l-am intepat pe primul.. au inceput sa sara numai torpile de am tras o spaima... unii intrau in apa ca niste campioni olimpici fara sa scoata un strop, altii cadeau pe-o parte si-i speriau mai rau pe ceilalti... nu se poate spune cati pesti am prins intr-o ora..

dar cand unul mi-a lovit barca pe lateral am zis ca "pana aici mi-a fost"
Spectacole similare am vazut si eu la diferite amenajari piscicole, cand intrau cu barca, fito credeau ca vine papica si sareau ca damblagii, pe mal, in barca, pe unde apucau. Si am mai intlnit un caz, pe Dunare, toamna trecuta: un impingator mare cu vreo 3 barje a cam scapat boii si, ca sa redreseze, a trebuit sa intre cu motoarele destul de mult spre mal (o zona adanca). Atunci, am vazut super spectacol: bucati mari (fito) sareau mult, in sus si in lungime, chiar in siajul impingatorului. Spectaculos!