Pescari la spitale de nebuni

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Pescari la spitale de nebuni

Mesaj de Fario_nebunu » 22 Feb 2008, 11:27

Ma roade o curiozitate, usor morbida, anyway de interes mai larg. Se stie ca in spitalele de nebuni, bolnavii sunt grupati pe saloane in functie de cine se cred sau ce ocupatii au: Napoleoni, Hilteri, Ceausesti, aviatori, zidari, cantareti de opera etc. Ma intreb daca sunt si saloane de pescari, daca li se da voie sa "pescuiasca" acolo si cum se suporta intre ei cei care dau la peste pasnic si "nadesc" locul cu paine, mamaliga si cei care dau la rapitor cu wobler, lingura etc. Are cineva habar de chestia asta? :lol:

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 22 Feb 2008, 18:12

Fario,tata,ii cam lunga iarna,nu-i asa??Ce draq iti mai iese din capsorul asta ... :lol: :lol:
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

Ionut the carp
veteran
veteran

Re: Pescari la spitale de nebuni

Mesaj de Ionut the carp » 22 Feb 2008, 19:15

chestia sta cam asa...pescarii de acolo se impart si ei in 2 subcategorii... sanatosi si nebuni...ce'i drept ca unii zic despre ceilalti ca sunt mai nebuni ca ei....cei sanatosi evident pescuiesc cu lansete iar cei nebuni din barca...frate sti ce valuri sunt acolo??? :x :evil: d'aia li se spune nebuni ;) astialalti se mai incurca in ancore si cad...poate ca acolo e mai bine dar si acum ma gandesc cu groaza cand era sa cad in copca unui dement...auzi la el? aia era locul pe unde faceam scuba diving... :evil: pan' la urma urmei i'am astupat'o cu frunze si nu a mai gasit'o... :twisted: poti avea si diverse surprize pe acolo....e cum sa zic eu...un fel de matrimoniale...te indragostesti de gaura cheii si acolo ramai ;)

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 22 Feb 2008, 19:52

bai ionut acum realizez eu mai multe vizavi de pescarul din tine
imi dau seama de unde ti se trage :)
si te mirai ca ti-au umplut aia frigiderul
ai scapat ieftin tata :))
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Feb 2008, 19:54

ovidiu14 scrie:bai ionut acum realizez eu mai multe vizavi de pescarul din tine
imi dau seama de unde ti se trage :)
si te mirai ca ti-au umplut aia frigiderul
ai scapat ieftin tata :))
stai linistit...daca ajung la forma de anul trecut nu ai vrea sa ma vezi la pescuit :twisted: :lol:

dan popa
senior
senior

Re: Pescari la spitale de nebuni

Mesaj de dan popa » 22 Feb 2008, 20:44

Fario_nebunu scrie:Ma roade o curiozitate, usor morbida, anyway de interes mai larg. Se stie ca in spitalele de nebuni, bolnavii sunt grupati pe saloane in functie de cine se cred sau ce ocupatii au: Napoleoni, Hilteri, Ceausesti, aviatori, zidari, cantareti de opera etc. Ma intreb daca sunt si saloane de pescari, daca li se da voie sa "pescuiasca" acolo si cum se suporta intre ei cei care dau la peste pasnic si "nadesc" locul cu paine, mamaliga si cei care dau la rapitor cu wobler, lingura etc. Are cineva habar de chestia asta? :lol:
Esti invitat la Socola, 2-2 Odobesti....si multe alte centre sa te convingi singur :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Feb 2008, 20:48

apropo.. Am de facut un anunt!

vand 3 costume de baie pentru rame, modele in patratele, cu cerculete si in carouri, marimi XS, M si L... se stie ca cei ce pescuiesc cu rame fara costum platesc amenzi drastice!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 22 Feb 2008, 22:29

Ionut the carp scrie:apropo.. Am de facut un anunt!

vand 3 costume de baie pentru rame, modele in patratele, cu cerculete si in carouri, marimi XS, M si L... se stie ca cei ce pescuiesc cu rame fara costum platesc amenzi drastice!
sunt de neopren???....ca eu nu am Ivomecu' facut la ele :lol:si poate racesc,saracutele :!:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 22 Feb 2008, 22:39

storm xxx scrie:sunt de neopren???....

GORE-TEX!

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 22 Feb 2008, 22:42

si incaltari aveti domnu'?tot GORE-TEX?
Sa fie in trend :wink:
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

Scrie răspuns