Peridoc inmatriculat sau neinmatriculat ?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Peridoc inmatriculat sau neinmatriculat ?

Mesaj de kzoli » 27 Dec 2010, 08:49

Buna tuturor !
Am o nelamurire cu peridoc neinmatriculat se poate circula pe drumuri publice ?
Vreau sa schimb copaia, dar noua ambarcatiune necesita peridoc si una inmatriculata e destul de scumpa in comparatie la cat v-a fi folosit.... de maxim 2-3 ori pe luna...
O varianta home made, o punte cu roti de dacie, ca nu e greu de facut la un atelier, sau una adusa din strainatate, totul e sa pot circula pe drumuri publice si sa nu am probleme cu politia.
Orice informatie-sugestie este binevenita.
Multumesc

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Dec 2010, 09:45

daca nu este inmatriculat - autorizat RAR, sigur nu ai voie sa circuli cu el pe drumuri publice 100%

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 27 Dec 2010, 09:48

Te sfatuiesc sa nu incerci sa circuli cu unul neinmatriculat.Eu, dupa ce sa schimbat "legislatia" am dat cu "subsemnatul"un an :"ca am circulat pe drumurile publice....bla-bla".. cu el..sa finalizat cu nup+amenda+spaga(omologare,poansonare,alea,alea, la Calarasi ca acolo ajunsesem).
Il cumparasem de afara si circulam cu el"bine-mersi",cu factura ,dar"this is".
Acum are talon,revizie din 2 in 2 ani..."beton".Cele bune!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 27 Dec 2010, 09:48

crysst scrie:daca nu este inmatriculat - autorizat RAR, sigur nu ai voie sa circuli cu el pe drumuri publice 100%
Asa stiam si eu, cu toate acestea cunosc persoane care folosesc .... nu numai peridocuri ci si remorci fara semnalizare....

@Didelpro multumesc .

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 27 Dec 2010, 10:16

clar, trebuie sa respecte aceleasi regului ca si o masina. ca sa ti-l faci singur, cred ca e mai mare bataia de cap pt ca trebuie omologat la RAR.
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Dec 2010, 11:18

kzoli scrie:
crysst scrie:daca nu este inmatriculat - autorizat RAR, sigur nu ai voie sa circuli cu el pe drumuri publice 100%
Asa stiam si eu, cu toate acestea cunosc persoane care folosesc .... nu numai peridocuri ci si remorci fara semnalizare....

@Didelpro multumesc .
merg pe burta lor, ii prind platesc.

Adrian SB
veteran
veteran

Mesaj de Adrian SB » 28 Dec 2010, 01:36

DidelPro scrie:Te sfatuiesc sa nu incerci sa circuli cu unul neinmatriculat.Eu, dupa ce sa schimbat "legislatia" am dat cu "subsemnatul"un an :"ca am circulat pe drumurile publice....bla-bla".. cu el..sa finalizat cu nup+amenda+spaga(omologare,poansonare,alea,alea, la Calarasi ca acolo ajunsesem).
Il cumparasem de afara si circulam cu el"bine-mersi",cu factura ,dar"this is".
Acum are talon,revizie din 2 in 2 ani..."beton".Cele bune!
Cat a costat omologarea?
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 28 Dec 2010, 08:06

Cred ca este ca la auto+"generozitatea".Eu am platit(cu modificari) acum 6-7 ani 10 mil vechi.Problema este ca iti trebuie platforma sa ajungi cu el la rar si verificat "beton"inainte....cele bune

Scrie răspuns