Pentru injuraturi si manifestari ....

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Oct 2010, 16:19

parca topicul se numeste injuraturi si manifestari ... deci in primul rand injuraturile si apoi manifestarile :lol:
S'altare și bunăstare !

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 19 Oct 2010, 16:23

taicanoe scrie:parca topicul se numeste injuraturi si manifestari ... deci in primul rand injuraturile si apoi manifestarile :lol:
esti off topic nu ai injurat de loc :lol: :lol: :lol:

mumu base mumu boc asta sa nu fiu io off topic

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 19 Oct 2010, 19:50

@ Taicanoe, prima data ne enervam bine ca sa putem injura.

@ Ariann, stai linistit ca ii putem face un dosar cat China numa la ce-o facut dupa revolutie nu si inainte... Inclusiv biletelele cu Tariceanu, "draga, Calin..." cat de induiosatoare par sunt incalcarea principiului separatiilor puterii in stat... Am ajuns la ce N-A FACUT, nu la ce a facut. S-a nasit cu vezi doamne PRINTU p#lii de Romania, auzi, avem si print, care-i anchetat prin Germania sau pe nu stiu unde, si frasu', alta panarama alcoolica, s-o innasit cu al mai tare clan infractional de tigani... Pai ce mai vrei? Macar un proces cum o avut Ceausescu merita... nu?

Si cand te gandesti, Kennedy era baiat bun si tot i-au inscenat-o...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 19 Oct 2010, 19:56

Tristian
Sa nu uitam nici de cele mai induiosatoare vorbe : Draga Stolo
Sa nu uitam cand a declarat-o pe masa moarta,si ii declara osande in poeziile lui penibile scrise dupa 3 sticle de ROM pe mare,desi biata femeie traia.
Sa nu uitam laudele si osandele aduse lui Dan Voiculescu,cand a mers la un congres la fost CDR.
Deci cam asta e tiranu care conduce guvernul si implicit tara.
A trimis-o si pe inculta aia de Eba sa isi plimbe limba-n gura pe la parlamentul europei(mie greata si scarba)
Mai a pus-o si pe Miss frauda parlamentara la conducerea camerei deputatilor,pe incoerenta aia de Anastase(iar mie greata si ma scapa o pisare)
Mai sunt multe.....

PS:Cum a putut prosti poporul ca el lupta impotriva comunistilor,cand el a fost turnator si era in linia 1-ii la securitate.
Imagine

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 20 Oct 2010, 11:52

Corect, mare dreptate ai. Daca ne vede Fan=GERULA zice ca suntem clone...

Ideea e ca domnu' presedinte e varza si aia care l-au votat ori erau clientele PDL, ori aveau interese directe pentru functii si alte combinatii, ori au primit galeti si lopeti, ori... erau si ei varza... Uite, Shoco s-o laudat ca voteaza cu Base... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 20 Oct 2010, 18:14

"te doare, ce vreti voi"....parlamentul,(tot...si rai si buni...a votat reducerea tva-ului...la alimente(unele)....
..."unii"..nu sau bucurat....cei mai multi...."au plins"....CE TARA!!???.....
"O fi bine ,o fi rau"....voi....ce...ginditi!?...cele bune
ps....daca vreti :"injuraturi"..."stiu"nu mai este nevoie...le am...transmis.....!

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Oct 2010, 19:16

O sa ziceti ca scriu numai in topicuri de scandal . Poate asa e , poate din alte topicuri n-am decat de invatat si foarte putin de spus .

Asadar ON TOPIC :

Royal , repet , Taci ( pe viitor ) in Pastele Matii , clona ieftina !

.................................

Si va jur ca-s incaltat cu ceva elegant ( in contextul interventiilor ,, clonesti " ale astuia ) . Didele , spune tu , tati , c-am trecut pe la tine , sunt eu cu ,, zgarciuri " in picioare ? :D :D :D

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 20 Oct 2010, 20:16

Nu...tu....amedeo...esti ca noi..."majoritatea"....si tu si eu...si "aiurea"...avem....sau cred ...:"bube in cap"....si bune....dar si rele....!
"nimeni nu este..."firsth"....nici ca...om...nici ca "pescuitor"......asa ca:
"nu vreti sa ne spalam.....pe,..... picioare...."asa "de control".....poate...nu mai facem..."valuri"...cele bune....
ps...mi am luat..."tastatura...noua"....promit....sa nu mai stau...:"cu cotul"...pe ea....si fara...'''''''''''''''''''''''''''''''''....cele bune...."eu"....

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 20 Oct 2010, 20:29

DidelPro scrie:Nu...tu....amedeo...esti ca noi..."majoritatea"....si tu si eu...si "aiurea"...avem....sau cred ...:"bube in cap"....si bune....dar si rele....!
"nimeni nu este..."firsth"....nici ca...om...nici ca "pescuitor"......asa ca:
"nu vreti sa ne spalam.....pe,..... picioare...."asa "de control".....poate...nu mai facem..."valuri"...cele bune....
ps...mi am luat..."tastatura...noua"....promit....sa nu mai stau...:"cu cotul"...pe ea....si fara...'''''''''''''''''''''''''''''''''....cele bune...."eu"....
Inteleg.
Totusi, din ce vad tot de pe cea veche scrii, este?
Modigliani, ori nu te-ai descaltat ori a intrat apa cu mal in ciubote, una din doua. :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 20 Oct 2010, 20:32

Taticule , crede-ma pe cuvant , trecand prin multimea de clone de pe forumul asta este imperios nevoie de cizme de cauciuc . Ca daca intra doar mal in ciubote nu era nimic . De altfel de mizerii imi feresc picioarele .

Si-apoi .... a venit topicul asta ,, pe inima mea " . Pot sa-i mascaresc fiind on topic . :D

Scrie răspuns