orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Tavi
- veteran

- Mesaje: 5834
- Membru din: 22 Ian 2005, 17:13
- Localitate: Sibiu
Mesaj
de Tavi » 12 Ian 2007, 11:45
Doamne ce face palinca din oameni
-
Leba
- veteran

- Mesaje: 2944
- Membru din: 19 Iun 2005, 14:14
- Localitate: Iasi
-
Contact:
Mesaj
de Leba » 12 Ian 2007, 11:45
am beut odata una tare de tot, ziceau propietarii ca e din pruna bistriteana.
avea o aroma cu totul speciala. trasa de 2 ori, cum ii sade bine.
cat am crescut io prin ardeal am halit prune din alea. intr-adevar...f. bune!

-
MihaiV
- Moderator

- Mesaje: 3849
- Membru din: 11 Mai 2004, 08:40
- Localitate: Cluj-Napoca
Mesaj
de MihaiV » 12 Ian 2007, 11:48
Aia de pere ii tza best!
Da' am beut odata una de portocale de cadeai pe spate ce aroma putea ave!
-
Sorin
- Moderator

- Mesaje: 4694
- Membru din: 17 Mai 2004, 10:39
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de Sorin » 12 Ian 2007, 11:52
horinca de maramuresh baurati ?
combustibil............
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Tavi
- veteran

- Mesaje: 5834
- Membru din: 22 Ian 2005, 17:13
- Localitate: Sibiu
Mesaj
de Tavi » 12 Ian 2007, 11:53
i buna si de pere, aia de pere paduretze are o aroma....
am mai baut de corcoduse
da parca tot de pruna ramane
cate grade preferati?
-
Lostrita
- utilizator constant

- Mesaje: 283
- Membru din: 15 Mai 2006, 21:04
- Localitate: Botosani
-
Contact:
Mesaj
de Lostrita » 12 Ian 2007, 11:55
Horinca de pere sau de pruna stinsa cu o sunca .

-
Sorin
- Moderator

- Mesaje: 4694
- Membru din: 17 Mai 2004, 10:39
- Localitate: Bucuresti
Mesaj
de Sorin » 12 Ian 2007, 11:56
sa fie gradata si cu margele la gat

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
Lostrita
- utilizator constant

- Mesaje: 283
- Membru din: 15 Mai 2006, 21:04
- Localitate: Botosani
-
Contact:
Mesaj
de Lostrita » 12 Ian 2007, 11:58
Horinca de MM e cea mai adevarata( daca ai masura)
-
Leba
- veteran

- Mesaje: 2944
- Membru din: 19 Iun 2005, 14:14
- Localitate: Iasi
-
Contact:
Mesaj
de Leba » 12 Ian 2007, 12:15
60 grade mi se pare ok. de pruna. trasa dublu la foc mic de tot.margelata bine.
dar cu masura ca e deranj.

-
Tavi
- veteran

- Mesaje: 5834
- Membru din: 22 Ian 2005, 17:13
- Localitate: Sibiu
Mesaj
de Tavi » 12 Ian 2007, 12:18
Toti beau cu masura
o masura
.....
doo masuri
....
trei masuri
....