Pentru pescarii clujeni care doresc sa isi faca o casa:
Am gasit in apropierea Clujului un teren in jurul unui iaz amenajat, in jurul caruia sunt aprox. 18 parcele pentru constructie case. Se fac 25 minute cu masina pana in centrul orasului, lacul a fost curatat/exacvat in 2006 si este populat cu caras, crap stiuca si biban. Lacul are o suprafata de aproximativ 6000 mp (e micut...dar e acasa

). Pretul este de 35 de euro/mp, parcelele au intre 800 si 1000 mp, toate avand front la luciul de apa - sunt dispuse in jurul lacului. Eu deja m-am decis sa cumpar, si, daca vreunul dintre voi este interesat il pot pune in legatura cu agentia imobiliara care are terenul la vanzare (parcelele se vand exclusiv printr-o agentie imobiliara, cumparatorul urmand sa plateasca un comision de 2% din valoare parcelei agentiei). Precizez ca nu am nici un interes/comision din vanzarea acestor terenuri

- asta ca sa evitam eventualele rautati. Cei interesati pot sa imi dea MP pentru mai multe detalii. In cateva zile am sa postez si cateva poze cu locul. Foarte important: proprietarul vrea un avans de 10% restul urmand sa se plateasca prin vara cand va termina de amenajat lacul si se aduc toate utilitatile la parcele. Lacul este inconjurat cu stuf, fiecare parcela avand deschidere de aprox 20m la lac. Adancimea apei este de aprox 6m. Mai multe detalii pentru cei interesati pe MP.
PS ANUNTUL E PE BUNE! Si nu l-am pus la vanzare-cumparare deoarece eu nu vand nimic iar de cumparat am cumparat